Επίσημη Αθλητική Ένδυση

Η adidas, το κορυφαίο αθλητικό brand στον κόσμο, διαμορφώνει και καθορίζει το τρέξιμο παγκοσμίως και αποτελεί τον επίσημο χορηγό αθλητικής ένδυσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Η στήριξη της adidas στις μεγαλύτερες αθλητικές δρομικές διοργανώσεις της χώρας, αποτελεί την φυσική συνέχεια της πολύχρονης και στενής της συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ ως επίσημος χορηγός αθλητικής ένδυσης των Εθνικών Ομάδων Στίβου. Τα καινοτόμα προϊόντα της adidas υπόσχονται σε όλους τους δρομείς υψηλές αποδόσεις και χιλιόμετρα γεμάτα ενέργεια. Με την τεχνολογία BOOST, η adidas έθεσε ψηλά τον πήχη της κατηγορίας και συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις σε ότι αφορά το τρέξιμο για όσους τολμούν να ακολουθήσουν. Μέσα από συνεργασίες με παγκοσμίου κλάσης αθλητές, influential runners, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που εστιάζουν στο τρέξιμο, η adidas «αντανακλά» τον ταχέως αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων για τους οποίους το τρέξιμο αποτελεί βασικό κομμάτι του τρόπου ζωής τους.

 

  

 


Επίσημο Αθλητικό Ποτό

Το POWERADE έχει αναπτύξει μια πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ, ως το Επίσημο Αθλητικό Ποτό της Ομοσπονδίας, προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες και την ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το POWERADE, No1 Αθλητικό Ποτό στην Ελλάδα, υποστηρίζει για 9η συνεχή χρονιά τη διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, καλύπτοντας στο 100% τις αυξημένες ανάγκες των μαραθωνοδρόμων για σωστή ενυδάτωση. Φέτος, όπως τα τελευταία χρόνια, υλοποιεί ακόμα μια δυναμική πρωτοβουλία, δημιουργώντας την Ομάδα POWERADE, προσκαλώντας συναδέλφους και συνεργάτες της Coca-Cola Hellas και Coca-Cola Τρία Έψιλον να τρέξουν όλοι μαζί στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ακολουθώντας ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

 

 

Η DHL Express Ελλας Α.Ε. στηρίζει τον Μαραθώνιο Αθήνας ως Επίσημος Χορηγός, καθώς οι αρχές της ισότητας, της προσπάθειας και της συμμετοχής που χαρακτηρίζουν τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, διέπουν την εταιρεία και όλες τις δραστηριότητές της τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και 34 χρόνια, συνδυάζοντας την παγκόσμια δύναμη και το διεθνές δίκτυο της DHL που ενώνει 220 χώρες και περιοχές, με την εξαιρετική τεχνογνωσία που διαθέτει για την τοπική αγορά.  Υπήρξε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της στην Ελλάδα και παραμένει στην κορυφή, εστιάζοντας στην εξυπηρέτηση των πελατών της και επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση του προσωπικού της. Η εταιρεία έχει αποκτήσει σημαντική τεχνογνωσία στην παροχή υπηρεσιών για εξειδικευμένες ανάγκες ταχυμεταφοράς προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις συγκεκριμένων επιχειρηματικών κλάδων, όπως για παράδειγμα οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας & τηλεπικοινωνιών, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι ναυτιλιακές εταιρείες και οι επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης κ.α. Η DHL, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς παγκοσμίως και μέλος του Ομίλου Γερμανικών Ταχυδρομείων (Deutsche Post DHL), αποδέχεται την κοινωνική της ευθύνη  χρησιμοποιώντας τη γνώση και την παγκόσμια παρουσία της με σκοπό την θετική συνεισφορά στην κοινωνία και στο περιβάλλον, υποστηρίζοντας την προστασία του κλίματος, τη διαχείριση καταστροφών και την εκπαίδευση.

  

 

BMW Hellas

 

 


Οι Μπανάνες Chiquita είναι και φέτος το επίσημο φρούτο του Μαραθωνίου Αθήνας. Πλούσια σε κάλιο, φυτικές ίνες και βιταμίνη C & Β6, η κατανάλωσή της στον αθλητισμό, και ειδικά σε αγωνίσματα αντοχής όπως ο Μαραθώνιος Αθήνας, είναι απαραίτητη αφού επαναφέρει άμεσα και υγιεινά την χαμένη ενέργεια του οργανισμού και κατά συνέπεια προσφέρει μια καλή επίδοση αλλά και τη διατήρηση της υγείας των αθλητών. Τα αυστηρά κριτήρια επιλογής, η μοναδική γεύση και η άριστη ποιότητα κάνουν την Chiquita συνώνυμο της λέξης μπανάνα, γιατί "Chiquita". Όπως λέμε μπανάνα»!

 

 
Αυτό που μετατρέπει τα χιλιόμετρα σε μέτρα… δυνάμωσέ το με τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL, επίσημο χορηγό του Μαραθωνίου της Αθήνας. Από το 1978 όταν δημιουργήθηκε η γνωστή EVIOL Vitamin E μέχρι σήμερα, τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL αποτελούν ελληνική καινοτομία και είναι τα πρώτα που χρησιμοποίησαν την τεχνολογία μαλακών καψουλών στην Ελλάδα. Παράγονται από την εταιρία GAP που αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες με ισχυρή παρουσία σε διεθνείς αγορές. Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες διατροφής του σύγχρονου τρόπου ζωής, αποτελούν αποτέλεσμα εκτεταμένης επιστημονικής έρευνας και διακρίνονται για τις μοναδικές συνθέσεις που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.