Εθελοντές παντού! Στην εκκίνηση, στη διαδρομή, στον τερματισμό, στις  πληροφορίες, στην παράδοση ρουχισμού, στα μετάλλια… Χωρίς εσάς δε θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε!

Στις 13 Νοεμβρίου 2016, η Αθήνα θα πλημμυρίσει με δρομείς από κάθε σημείο της Ελλάδας και από κάθε γωνιά της γης, στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού που πραγματοποιείται στη χώρα μας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο!

Εδώ άρχισαν όλα… 120 χρόνια πριν, την άνοιξη του 1896, στην πρώτη Ολυμπιάδα, με τον Έλληνα αθλητή Σπύρο Λούη να κόβει πρώτος το νήμα, σε μια νίκη που έμεινε στην ιστορία συμβολίζοντας την υπέρβαση των σωματικών και ψυχικών ορίων.

Στις 13 Νοεμβρίου 2016, μπορείς κι εσύ να είσαι ένας από τους 3.000 εθελοντές που θα ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Έλα μαζί μας, να υποδεχτούμε, να υποστηρίξουμε, να εμψυχώσουμε, να χειροκροτήσουμε, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους χιλιάδες δρομείς που με την προσπάθειά τους θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης!

Μπες στο www.athensauthenticmarathon.gr στο πεδίο εθελοντισμός, συμπλήρωσε την αίτηση εθελοντισμού και νιώσε τη χαρά του να προσφέρεις σε μια τόσο σπουδαία και ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση!

Αγαπητοί εθελοντές,

Σας ευχαριστούμε!!!

Όμως, το δικό μας ευχαριστώ φαντάζει λίγο μπροστά στα χιλιάδες ευχαριστώ που μας έστειλαν οι δρομείς μας, οι βασικοί αποδέκτες της αγκαλιάς και του εμψυχωτικού χαμόγελου, που απλόχερα χαρίσατε και σε αυτήν τη διοργάνωση!!!

Τα λόγια τους αποτελούν την επιβράβευσή σας!

.... Σας ευχαριστώ πολύ για την τέλεια οργάνωση.

Πιθανώς, η καλύτερη οργάνωση που έχω δει ποτέ.

Και τρέχω πολλά χρόνια μαραθώνιο παντού στην Ευρώπη.

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές ...

(δρομέας από τη Γαλλία)

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Σας προσκαλούμε στη γενική εκπαίδευση των εθελοντών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 και τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 (επιλέγετε μία από τις δύο ημέρες) και ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο ¨Αντώνης Τρίτσης¨ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50 (είσοδος από την οδό Σόλωνος).

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας!

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ

Οι εθελοντές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, μπορούν να παραλαμβάνουν τη διαπίστευσή τους από την Τρίτη 3.11.15 έως το Σάββατο 7.11.15 και ώρες 10:00 – 19:00 από το Γυμναστήριο Ι. Φωκιανός, Βασιλίσσης Όλγας 1, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Πρόγραμμα Εθελοντισμού

Αγαπητοί φίλοι Εθελοντές,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 01/07/2015 και έως 03/10/2015 θα είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική αίτηση εθελοντικής συμμετοχής για τη διοργάνωση του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, στις 8 Νοεμβρίου 2015.

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή.

Για τα νέα μας μπορείτε να παρακολουθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athensauthenticmarathon.gr και το πεδίο Εθελοντισμός http://www.athensauthenticmarathon.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=102&Itemid=107&lang=el

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε δίπλα μας και σε αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός!

 

Πρόγραμμα Εθελοντισμού

«Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός»

& Ημιμαραθώνιος Αθήνας

Αγαπητοί εθελοντές,

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς….

για την αυθεντική σας ζωντάνια και αστείρευτη ενέργεια,

για το αυθεντικό σας χαμόγελο, κυρίως όμως,

για την αυθεντική διάθεση προσφοράς που σας χαρακτηρίζει και σας ωθεί να συμμετέχετε και να προσφέρετε σε κάθε όμορφη και σπουδαία ομαδική προσπάθεια!

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και πάλι στον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου 2015.

 

Πρόγραμμα Εθελοντισμού

«Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός»

Οι εθελοντές του Μαραθωνίου Αθήνας, μπορούν να παραλαμβάνουν τη διαπίστευσή τους από την Τετάρτη 5/11/14 έως το Σάββατο 8/11/14, 10:00 – 19:00 από το Γυμναστήριο Ι. Φωκιανός (αίθουσα 1), Βασιλίσσης Όλγας 1, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Οι εθελοντές του Μαραθωνίου Αθήνας, μπορούν να παραλαμβάνουν τη διαπίστευσή τους από τη Δευτέρα 3/11/14 έως το Σάββατο 8/11/14, 10:00 – 19:00 από το Γυμναστήριο Ι. Φωκιανός (αίθουσα 1), Βασιλίσσης Όλγας 1, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.