Ονομαστικός Χορηγός Αγώνων 5χλμ & 10χλμ

Η WIND Ελλάς, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, είναι Επίσημος Χορηγός του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών (ΚΜΑ) και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ. Στα 18 χρόνια λειτουργίας της, η WIND καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας. Σήμερα είναι η μόνη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που προσφέρει λύσεις Επικοινωνίας για Όλους, παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας & internet. Το ενιαίο δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της WIND είναι μοναδικό στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε με μία ενιαία αρχιτεκτονική, με κύρια χαρακτηριστικά την ευελιξία, την αξιοπιστία και την απλότητα. «Ένας αγώνας για όλους» είναι το κύριο μήνυμα της WIND, με στόχο να παρακινήσει όλους μας να συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Παράλληλα, η WIND έχει ήδη δημιουργήσει την ομάδα δρομέων WIND Running Team, που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας αλλά και όποιον συμμετέχοντα του ΚΜΑ επιθυμεί να τρέξει με τα χρώματα της εταιρείας. Η WIND Running Team θα τρέξει για φιλανθρωπικό σκοπό ο οποίος θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο και τα μέλη της θα έχουν πρόσβαση σε ειδικά προνόμια. Περισσότερες πληροφορίες στο www.wind.com.gr & www.facebook.com/windhellas.

 

 


Η AEGEAN, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μέλος της Star Alliance, ξεκινώντας την πορεία της τον Μάιο του 1999 ως και σήμερα, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Σε συνέχεια της εξαγοράς της Olympic Air το 2013, η AEGEAN σήμερα, ως η μεγαλύτερη ελληνική προσπάθεια που έχει υπάρξει ποτέ στον χώρο των αερομεταφορών, επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού, ενισχύει τον τουρισμό με νέα δρομολόγια και αύξηση θέσεων και καλύπτει όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ευαίσθητη ζώνη της άγονης γραμμής. Παράλληλα η εταιρεία συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας.

Το πρόγραμμα της AEGEAN το 2015, περιλαμβάνει ένα δίκτυο 134 προορισμών, 100 εξωτερικού και 34 εσωτερικού σε 42 χώρες και την Ελλάδα, με 15.400.000 διαθέσιμες θέσεις, 2,4 εκατομμύρια περισσότερες από το 2014. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με ένα από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται πλέον από 57 αεροσκάφη, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια Airbus A320ceos. Η αύξηση των πτήσεων θα είναι εντονότερη το 2015 από την κύρια βάση της Αθήνας, αλλά θα αφορά τη δραστηριότητα και από τις άλλες 8 βάσεις της εταιρείας (Ηράκλειο, Ρόδος, Κέρκυρα, Χανιά, Κως, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη & Λάρνακα).

Το 2014 η AEGEAN βραβεύτηκε  ως  «Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη» σε έρευνα που έγινε σε περισσότερους από 18,8 εκατ. επιβάτες  από τα  Skytrax World Airline Awards.  Το βραβείο αυτό – που απονέμεται στην AEGEAN για 5η φορά από το 2009 έως σήμερα – αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στους επιβάτες της, οι οποίοι την εμπιστεύονται σταθερά και την τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών τους.

 

Επίσημος Τηλεοπτικός Φορέας
 
 
 

Επίσημος Χορηγός Ασφαλιστικών Υπηρεσιών και Ονομαστικός Χορηγός της Marathon Expo

Η ασφαλιστική εταιρία ERGO, με παρουσία στην Ελληνική ασφαλιστική Αγορά εδώ και 25 χρόνια και περισσότερους από 400.000 πελάτες, επέλεξε να στηρίξει για άλλη μια φορά και μάλιστα ως Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και ονομαστικός χορηγός της Marathon Expo, ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός  προσφέροντας τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες. Ανθρώπων ERGO είναι το ειδικό μήνυμα που μοιραζόμαστε ως εταιρία με όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές και μη. Το μήνυμα αυτό απορρέει από την ίδια τη φιλοσοφία της εταιρίας: Όλοι συμβάλλουμε, όλοι προσπαθούμε, όλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να παράγουμε έργο, δοκιμάζουμε τις αντοχές μας και βελτιώνουμε ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις μας, σε κάθε επίπεδο.

Το “Ανθρώπων ERGO”, εκτός από αθλητική διάσταση έχει και κοινωνική. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ERGO Marathon Expo αλλά και της ημέρας των αγώνων, θα υλοποιήσουμε στο περίπτερό μας,  με την ενεργή συμμετοχή όσων αθλητών και επισκεπτών επιθυμούν, συγκεκριμένη κοινωνική δράση για την οικονομική ενίσχυση και υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS. Παράλληλα, η εταιρία, αναγνωρίζοντας την αξία του Αγώνα, συμμετέχει ακόμα πιο ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, η οποία αποτελείται από εργαζόμενους σ’αυτήν.

Μάθετε περισσότερα για την ERGO στο www.ergohellas.gr.