39ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ

αφιερωμένος στη μνήμη του Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΜΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

O ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τον 39o Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ), το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου και τον αγώνα 5χμ την Κυριακή 13  Νοεμβρίου 2022 ενώ το Σάββατο 12 Νοεμβρίου τον αγώνα δρόμου 10χλμ. καθώς και τον πρώτο νυχτερινό αγώνα 10χλμ Πανεπιστημίων/Universities 10km Night Run.

Προκειμένου να διαπιστευτείτε ως Εκπρόσωπος Τύπου και να εργαστείτε στην «κάλυψη» των γεγονότων, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω έντυπο-αίτηση*, την οποία θα πρέπει να αποστείλετε στο Γραφείο Τύπου του ΣΕΓΑΣ μέχρι και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

• Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε επίσης στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

• Παρακαλώ πριν αποστείλετε την αίτηση διαπίστευσης, διαβάστε με προσοχή το πρωτόκολλο και τους όρους που θα ισχύσουν (επισυνάπτεται).

Το Γραφείο Τύπου θα αποφασίσει αν θα γίνουν δεκτές οι διαπιστεύσεις και θα ενημερώσει τους ενδιαφερομένους στα emails που θα δηλώσουν για τις σχετικές ενημερώσεις.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω ειδικών συνθηκών και για λόγους ασφαλείας 

ΔΕΝ ΘΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΘΕΣΜΗ ΑΙΤΗΣΗ

Σας ευχαριστώ

Μπάμπης Ζαννιάς - Υπεύθυνος Τύπου