Χρήσιμες Πληροφορίες για τον Αγώνα
Ο εκπρόσωπος των συμμετεχόντων αθλητών/αθλητριών εκ μέρους των Special Olympics Hellas θα παραλάβει ομαδικά τους αριθμούς συμμετοχής των αγωνιζομένων από το Κέντρο Εγγραφών του Μαραθωνίου Aθήνας που θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ (Φάληρο), την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ή το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 από τις 10:00 έως τις 18:00 αυστηρά.

Ημέρα Αγώνα
Την ημέρα του Αγώνα (Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020) οι αθλητές/αθλήτριες και οι συνοδοί τους θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Πλατείας Συντάγματος στις 09.30-9:45, το αργότερο!

Εκκίνηση
Η εκκίνηση του Αγώνα θα δοθεί ακριβώς στις 10.05 από την Λεωφόρο Βασ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής και οι αθλητές θα τερματίσουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Όλοι οι αθλητές αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα τους μέχρι τις 10.20.  Αμέσως μετά τον τερματισμό και αφού βγουν από τον αγωνιστικό χώρο, τους αθλητές θα παραλάβουν οι συνοδοί ή οι κηδεμόνες τους σε ειδικά σηματοδοτημένη περιοχή των κερκίδων του Παναθηναϊκού Σταδίου που θα βρίσκεται κοντά στον τερματισμό (στο πέταλο του Σταδίου).