Η διαδικασία αποστολής των email με τον αριθμό συμμετοχής (bib numbers) όλων των εγγεγραμμένων δρομέων ολοκληρώθηκε.

Σε περίπτωση που δεν λάβατε το δικό σας email:

1. Ελέγξτε τον φάκελο της Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας σας (Spam/ Junk)

2. Αν δεν το βρείτε ούτε στα Ανεπιθύμητα, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων απευθυνθείτε στο Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών για να λάβετε σχετική βεβαίωση επί τόπου, επιδεικνύοντας την απαραιτήτως ταυτότητά σας (ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης).

Σας θυμίζουμε πως μπορείτε να βρείτε τον αριθμό συμμετοχής και το block εκκίνησής σας στις Λίστες Εκκίνησης που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Σημειώνεται πως ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στιγμιότυπο/ screenshot από τις Λίστες Εκκίνησης ως βεβαίωση για την παραλαβή του υλικού σας.

 


Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & ΟΠΑΠ Marathon EXPO

Τον αριθμό συμμετοχής σας (με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και το υλικό συμμετοχής θα τα παραλάβετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων που θα λειτουργήσει στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (πρώην Ταεκβοντό), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023: 13.00 – 20.00
Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023: 10.00 – 20.00
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023: 10.00 – 20.00
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023: 10.00 – 18.00*

* Για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ & Universities Night Run αριθμοί συμμετοχής θα παραδίδονται αυστηρά μέχρι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 13.00 και ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται αλλαγές επί της εγγραφής την ίδια ημέρα του αγώνα.

Σας ενθαρρύνουμε να παραλάβετε τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής σας την Τετάρτη 8/11 ή την Πέμπτη 9/11, εφόσον είναι δυνατόν, προκειμένου να αποφύγετε τον συνωστισμό της Παρασκευής και του Σάββατου.


Παραλαβή Υλικού & Απαραίτητα Δικαιολογητικά

!!! Στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον επικεφαλής της ομάδας σας για επιβεβαίωση του τρόπου παραλαβής του αριθμού και του υλικού συμμετοχής σας.


 Για την παραλαβή του υλικού συμμετοχής σας θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχετε μαζί σας επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κτλ.) και την βεβαίωση bib number από το Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών.
Χωρίς την επίδειξη εγγράφου ταυτοποίησης ΔΕΝ παραδίδεται κανένας αριθμός ή/και υλικό συμμετοχής.


Για την παραλαβή του υλικού συμμετοχής στον αγώνα Universities Night Run OPAP θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα (φοιτητικό πάσο) ή κάρτα ISIC και την βεβαίωση bib number από το Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών.

Χωρίς την επίδειξη φοιτητικού πάσο ή κάρτας ISIC ΔΕΝ παραδίδεται κανένας αριθμός ή/και υλικό συμμετοχής.


Για  την παραλαβή του υλικού συμμετοχής ανήλικου συμμετέχοντα χωρίς ταυτότητα, σε οποιονδήποτε αγώνα της διοργάνωσης, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το Πιστοποιητικό Γέννησης του ανήλικου και την βεβαίωση bib number από το Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών.

Χωρίς την επίδειξη Πιστοποιητικού Γέννησης ΔΕΝ παραδίδεται κανένας αριθμός ή/και υλικό συμμετοχής.


Για την ΠΑΡΑΛΑΒΗ του υλικού συμμετοχής σας ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ, θα πρέπει υποχρεωτικά ο εκπρόσωπος να έχει μαζί του αντίγραφο της ταυτότητάς σας (ή φοιτητικού πάσο για το Universities Night Run ή Πιστοποιητικού Γέννησης Ανήλικου) και την βεβαίωση bib number από το Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών.


Σημαντικές Πληροφορίες

  • Η παραλαβή του Επίσημου T-shirt του Αγώνα ή/και της κάρτας μετακινήσεων ΟΑΣΑ γίνεται από ξεχωριστό stand εντός της εγκατάστασης στον 2ο όροφο.
  • • Κατά την παραλαβή του φακέλου με τον αριθμό συμμετοχής σας θα σας δοθεί ειδικό ΒΡΑΧΙΟΛΙ του αγώνα, το οποίο θα πρέπει να φορέσετε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την ημέρα του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα είναι εφικτή η εκκίνησή σας στον αγώνα.

  • Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής block εκκίνησης στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Marathon EXPO με χρηματική επιβάρυνση, όπως αναφέρεται στην ενότητα «Διαχείριση Εγγραφών» της ιστοσελίδας - Μενού «Εγγραφές».

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά οι αναλυτικές Τεχνικές Οδηγίες του Αγώνα, τις οποίες σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά!

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες του αγώνα σας στην παρούσα ιστοσελίδα - μενού «ΑΓΩΝΕΣ».