ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ - ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 10χλμ

Η ανταπόκριση των δρομέων στα καλέσματα της Οργανωτικής Επιτροπής του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα να κλείσουν χθες το βράδυ οι εγγραφές και για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ, καθώς τρεισήμισι  μήνες πριν τη διεξαγωγή του Αγώνα στις 10 Νοεμβρίου 2013, συμπληρώθηκαν τα απόλυτα μέγιστα όρια συμμετοχής που είχε θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ όταν άνοιξε η επίσημη περίοδος εγγραφών, την 1η Απριλίου 2013. Η αρχή έγινε με τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ, το όριο συμμετοχής στον οποίο συμπληρώθηκε στις 12 Ιουλίου, τέσσερις ολόκληρους μήνες πριν τον αγώνα. Χθες, ακολούθησε ο Αγώνας Δρόμου 10χλμ, στον οποίο 8.000 δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους δρομείς, τις εταιρείες, τους φορείς και τους συλλόγους που τόσο δυναμικά

δήλωσαν τη συμμετοχή τους στους δύο αυτούς αγώνες δρόμου, στηρίζοντας τη διοργάνωση και δημιουργώντας ένα καταπληκτικό, θετικό κλίμα τέσσερις μήνες πριν τον αγώνα.

 

 

Σύντομα θα ακολουθήσει και ο Μαραθώνιος Δρόμος με το Δυναμικό Βάδισμα, όπου οι εγγραφές αναμένεται να ολοκληρωθούν αρχές Σεπτεμβρίου. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι δρομείς Μαραθωνίου Δρόμου, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να περπατήσουν – ακόμα και για πρώτη – φορά τη Μαραθώνια Διαδρομή να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα, ώστε να μην απουσιάσουν από τη μεγάλη αυτή γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού, τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών 2013.

 

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που υπάρξουν ακυρώσεις είτε για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ είτε για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στις αρχές Σεπτεμβρίου  και οι εγγραφές αυτές θα επανα-διατεθούν στους ενδιαφερόμενους δρομείς μέσω της ιστοσελίδας μας.