Και το Sportsbox by GS Travel στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών!


Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Ταξιδιωτικό Πρακτορείο Sportsbox στο πλαίσιο του Προγράμματος Επίσημων Ταξιδιωτικών Πρακτορείων του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Το Sportsbox είναι το 2ο Επίσημο Ταξιδιωτικό Πρακτορείο του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών έχει αναπτύξει ένα δίκτυο, περισσότερων από 60, ταξιδιωτικών πρακτορείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με τα οποία συνεργάζεται σε σταθερή βάση και τα οποία διακινούν χιλιάδες δρομέων από όλες τις ηπείρους προς την Αθήνα τις ημέρες του Αγώνα. Μεταξύ αυτών, 15 Ταξιδιωτικά

Πρακτορεία έχουν ανακηρυχθεί ως Επίσημα Πρακτορεία της διοργάνωσης σε διάφορες χώρες, λαμβάνοντας υπόψη την εκτεταμένη προβολή που προσφέρουν στο γεγονός και τον πραγματικά μεγάλο αριθμό δρομέων που φέρνουν κάθε χρόνο στην Αθήνα.

Οι στόχοι της συνεργασίας του ΣΕΓΑΣ και του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών με το GS Travel είναι η περαιτέρω αύξηση των δρομέων που συμμετέχουν στον αγώνα από το εξωτερικό, με τη βοήθεια στοχευμένων προωθητικών ενεργειών του Sportsbox σε άλλους Διεθνείς Μαραθωνίους, προσφέροντας πακέτα φιλοξενίας για τους δρομείς, αλλά και για τους συνοδούς τους, που περιλαμβάνουν σειρά υπηρεσιών, αλλά και η εξυπηρέτηση των χιλιάδων Ελλήνων δρομέων από την περιφέρεια, με την παροχή μετακινήσεων από τις πόλεις διαμονής τους προς την Αθήνα και την προσφορά οικονομικών πακέτων διαμονής.

Σκοπός του Sportsbox by GS Travel, μέσω του συνεργασιών του με ταξιδιωτικούς οργανισμούς στο εξωτερικό, είναι να συμβάλει θετικά στην ακόμα μεγαλύτερη προώθηση της διοργάνωσης και στον εμπλουτισμό των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, ώστε η παραμονή στην Αθήνα τόσο των δρομέων όσο και των συνοδών τους να αποτελέσει μια συνολικά αξέχαστη εμπειρία, συμβάλλοντας έτσι στην ανάδειξη της πόλης ως ενός ασφαλή προορισμού για τους λάτρεις της ιστορίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.
http://www.sportsbox.gr/