Εκτύπωση

 

Η επιτυχημένη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επεκτείνεται και στη φετινή διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Το Δ.Σ. του Οργανισμού, σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αποδέχθηκε την επίσημη πρόταση που είχε υποβάλλει ο ΣΕΓΑΣ όσον αφορά στην ένταξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο χορηγικό πρόγραμμα της διοργάνωσης του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας για το 2011, ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης στο σύνολό του και Ονομαστικός Χορηγός του Αγώνα Παιδιών 700μ, ο οποίος διεξάγεται παράλληλα με τις άλλες αγωνιστικές εκδηλώσεις.


Ο Αγώνας Παιδιών 700μ διεξάγεται με ιδιαίτερη επιτυχία και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά που συμμετέχουν να βιώσουν την ευγενή άμιλλα, την αξία της συμμετοχής και της σωματικής άσκησης, αλλά και το ξεχωριστό συναίσθημα του τερματισμού μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Στον φετινό Αγώνα Παιδιών 700μ «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο», αναμένεται να λάβουν μέρος μέχρι 500 παιδιά, ηλικίας 9–12 ετών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο από γονείς και μπορούν να τις κάνουν είτε στο διαδικτυακό χώρο του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών (www.athensclassicmarathon.gr), είτε στα γραφεία του ΚΜΑ στο ΣΕΓΑΣ (Συγγρού 137, 3ος όροφος, τηλ: 210-9315886/210-9331113). Το ενδιαφέρον να ζήσουν τα παιδιά αυτή την μοναδική εμπειρία είναι πολύ μεγάλο και συνεπώς θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, αφού μόνο 500 παιδιά είναι αυτά που τελικά θα λάβουν μέρος.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, δήλωσε τα εξής, σχετικά με τη συγκεκριμένη συνεργασία: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την υποστήριξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη φετινή διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει επίσης αποτελέσει την τελευταία διετία Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και της Εθνικής Ομάδας Στίβου, βοηθώντας τα μέγιστα τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας μας για την ανάπτυξη του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού και τη διατήρησή του σε υψηλό επίπεδο διεθνώς. Η επέκταση της συνεργασίας μας με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, τη σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση μαζικής συμμετοχής στη χώρα μας, προσδίδει μία νέα ώθηση στην πορεία του προς ένα οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο αντάξιο της ιστορικότητας και μοναδικότητάς του. Ελπίζουμε ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα εξακολουθήσει να είναι πολύτιμος αρωγός στις προσπάθειές μας τόσο στο άμεσο όσο και στο απώτερο μέλλον και είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας θα αποβεί αμοιβαία εποικοδομητική και ωφέλιμη».

Από πλευράς του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο Πρόεδρος Κλέων Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε έναν τόσο σημαντικό θεσμό όπως ο Κλασικός Μαραθώνιος. Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τον ΣΕΓΑΣ, φέτος «τρέχει» δίπλα στους αθλητές και τους πολίτες ως Επίσημος Χορηγός, αλλά και ως «εθελοντής», μέσω των εργαζομένων στην τράπεζα, που δήλωσαν μαζική συμμετοχή στο αθλητικό αυτό γεγονός. Γιατί η συμμετοχή αυτή έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Κάθε τερματισμός υπαλλήλου του ΤΤ την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, θα συνεπάγεται αυτόματα οικονομική ενίσχυση στα συσσίτια των απόρων. Επιπλέον, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ως Ονομαστικός Χορηγός του Αγώνα Παιδιών 700 μέτρων, που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τους άλλους αγώνες δρ΄μου του Κλασικού Μαραθωνίου, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν και να βάλουν από νωρίς τον αθλητισμό στη ζωή τους».