Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών ανακοινώνουν ότι όλες οι διαθέσιμες θέσεις για τους Αγώνες Δρόμου 5 και 10 χλμ. του Κλασικού Μαραθωνίου εξαντλήθηκαν και συνεπώς το σύστημα εγγραφών «έκλεισε» και δεν δέχεται περαιτέρω εγγραφές. Το όριο συμμετοχών που έχει θεσπιστεί από το 2010 με γνώμονα την ασφάλεια των δρομέων και την ποιοτική οργάνωση των Αγώνων, είναι 3.500 εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ και 4.500 για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.


Σε περίπτωση ακυρώσεων από ήδη εγγεγραμμένους δρομείς μέχρι τη Δευτέρα 10/10, ο ΣΕΓΑΣ θα ανακοινώσει την Τετάρτη 12/10/2011 το μεσημέρι, το νέο διαθέσιμο αριθμό εγραφών ανά πακέτο συμμετοχής (απλό ή ενισχυμένο), που βέβαια αναμένεται να είναι σχετικά μικρός και να εξαντληθεί αυθημερόν. Σε αυτή την περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πρέπει να προχωρήσουν στην εγγραφής τους μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athensclassicmarathon.gr), προκειμένου να τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο Δρόμο και το Δυναμικό Βάδισμα θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011.

Ο ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους δρομείς για το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τους και ενθαρρύνει όλους να έχουν τα μάτια τους ανοικτά για το άνοιγμα των εγγραφών της επόμενης διοργάνωσης του 2012, το Μάρτιο του 2012.