Εκτύπωση

Φίλοι Δρομείς,

Θέλοντας να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της εποχής, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Η αποστολή των emails που αναφέρουν τους αριθμούς συμμετοχής των δρομέων (bib number notification emails) ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 29 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί απόψε το βράδυ, 5 Νοεμβρίου.  

Η αποστολή των bib number notifications emails ήταν σταδιακή, όπως είχαμε ήδη ανακοινώσει, τόσο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, όσο και μέσω του τακτικού newsletter που στέλνουμε στους δρομείς.  Ξεκίνησε με τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ (ήδη ολοκληρώθηκε), μετά ακολούθησε ο Αγώνας Δρόμου 5χλμ Πρωί & Απόγευμα (ήδη ολοκληρώθηκε) και τελειώνει σήμερα με την αποστολή των bib number notifications emails για το Μαραθώνιο Δρόμο, η οποία έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί απόψε αργά το βράδυ.  

Σημειώνεται ότι σχετικό email με τον αριθμό συμμετοχής αποστέλλεται μόνο σε όσους έχουν εγκύρως και εγκαίρως ολοκληρώσει την εγγραφή τους και έχουν δηλώσει σωστά την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στην αίτηση συμμετοχής τους.

Οι επίσημες λίστες εκκίνησης του αγώνα ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.athensauthenticmarathon.gr) τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου.   Αυτές οι λίστες εκκίνησης ανακοινώθηκαν πριν την ολοκλήρωση αποστολής όλων των  emails με τους αριθμούς συμμετοχής των δρομέων, προκειμένου να καθησυχαστούν οι δρομείς οι οποίοι δεν είχαν λάβει ακόμα οι ίδιοι σχετική ειδοποίηση στο emails τους, ενώ την είχαν λάβει φίλοι και συναθλητές τους. Ζητούμε συγνώμη εάν στην προσπάθειά μας να καθησυχάζουμε τους τυχόν ανήσυχους και ανυπόμονους φίλους δρομείς μας, δημιουργήσαμε κάποια ανησυχία σε μερικούς άλλους.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε πάντα μαζί μας στα και στα νέα τηλέφωνα της διοργάνωσης: 211 1877719, 211 1877720 και 211 1877721.