Η έναρξη των εγγραφών του 39ου Μαραθωνίου Αθήνας είναι γεγονός και θα δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες δρομείς για συμμετοχή στον ιστορικότερο αγώνα 42,195χλμ.

Οι εγγραφές για τους αγώνες της διοργάνωσης θα ανοίξουν την Δευτέρα 9 Μαΐου στις 12.00 το μεσημέρι.

Ο φετινός αγώνας θα δεχθεί ακόμη περισσότερους δρομείς σε σχέση με τον αγώνα του 2021 που ήταν περιορισμένος λόγω της πανδημίας. Συνολικά 15.000 θέσεις θα ανοίξουν για τον Μαραθώνιο Δρόμο, 15.000 για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ και 12.000 για Αγώνα Δρόμου 10χλμ.

Για πρώτη φορά φέτος, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί το Universities Night Run, με όριο συμμετοχής τα 3.000 άτομα. Το σύνολο των δράσεων του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς και του διεθνούς συνεδρίου που ετοιμάζει ο ΣΕΓΑΣ, θα παρουσιαστούν αναλυτικά τις επόμενες εβδομάδες.

Φέτος, επιστρέφει στο πρόγραμμα της διοργάνωσης και ο Aγώνας Παιδιών 1,2χλμ, στον οποίο θα συμμετάσχουν 900 παιδιά. Οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο. Σε ό,τι αφορά στις εγγραφές στους υπόλοιπους αγώνες θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά – και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – στην παρούσα ιστοσελίδα.

Διαβάστε εδώ το σχετικό Δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.