Αγαπητοί συνάδελφοι,
O ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τον 36o Μαραθώνιο Aθήνας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου και τους Αγώνες Δρόμου 5 και 10χλμ, και τον απογευματινό αγώνα 5χλμ, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Προκειμένου να διαπιστευθείτε ως Εκπρόσωπος Τύπου, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω Αίτηση Διαπίστευσης, την οποία θα πρέπει να αποστείλετε στο Γραφείο Τύπου του ΣΕΓΑΣ μέχρι τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax 210 9342980, 210 9358594.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση για θέματα Τύπου επικοινωνήστε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας ευχαριστώ,
Μπάμπης Ζαννιάς
Υπεύθυνος Τύπου