Αγαπητοί συνάδελφοι,

O ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τον 37o Μαραθώνιο Αθήνας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου, τους Αγώνες Δρόμου 5 και 10χλμ το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις φέτος θα είναι 2ήμερες ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις 5ήμερες και θα αρχίσουν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.

Ο Aγώνας Δρόμου 10χλμ θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου με ώρα εκκίνησης 17:00 από την Λεωφόρο Αμαλίας στο ύψος εισόδου του Εθνικού Κήπου και τερματισμό εντός του Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου.

Την Κυριακή στις 09:00 θα γίνει, όπως πάντα, η εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου από την ιστορική αφετηρία στον Μαραθώνα ενώ νωρίτερα στις 08:15 θα δοθεί η εκκίνηση για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ZERO WASTE FUTURE από την Λεωφόρο Αμαλίας (ύψος εθνικού κήπου).
Την ίδια ημέρα (Κυριακή) θα διεξαχθούν επίσης στις αντίστοιχες ώρες εκκίνησης: 10.05 Αγώνας Δρόμου Special Olympic Hellas 1200μ Αθήνα, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας (Ύψος Βουλής), 10.20 Αγώνας Παιδιών 1200μ Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας (Ύψος Βουλής) 10.35 Ομαδικός Αγώνας Δρόμου 3χλμ ERGO (Τελικός του Run Greece) Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας (Ύψος Ιπποκράτειου Νοσοκομείου)

Προκειμένου να διαπιστευτείτε ως Εκπρόσωπος Τύπου και να εργαστείτε στην «κάλυψη» των γεγονότων, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω έντυπο-αίτηση, την οποία θα πρέπει να αποστείλετε στο Γραφείο Τύπου του ΣΕΓΑΣ μέχρι την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Fax: (+30) 210-9342980.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση για θέματα Τύπου επικοινωνήστε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας ευχαριστώ,
Μπάμπης Ζαννιάς
Υπεύθυνος Τύπου