Η DHL Express, ο ειδικός στις διεθνείς ταχυμεταφορές, θα στηρίξει τη φετινή διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών ως Επίσημος Υποστηρικτής σε ένα από τα σπουδαιότερα μαζικά αθλητικά γεγονότα της χώρας μας, μεταφέροντας στους πελάτες και τους υπαλλήλους της τις αξίες του Μαραθωνίου και καλώντας τους να συμμετέχουν ενεργά.

Με μήνυμα «Μεταφέρουμε τις Αξίες του Μαραθωνίου σε Όλο τον Κόσμο» η DHL θα προσφέρει τις υπηρεσίες της για τις ανάγκες μεταφορών απαραίτητου υλικού πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και της περιόδου μετά τη διοργάνωση, ενώ παράλληλα με μια σειρά ενεργειών επικοινωνίας θα προβάλλει το μήνυμα του Μαραθωνίου στους πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενούς της στην Ελλάδα. Οι συνεχείς προκλήσεις, η αφοσίωση στο στόχο και το αγωνιστικό πνεύμα είναι χαρακτηριστικά που διακρίνουν την

εταιρεία και ταυτόχρονα αντανακλώνται στις διαχρονικές αξίες του Κλασικού Μαραθωνίου. Η DHL Express θα συμμετάσχει επίσης με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο Sponsors’ Village που θα δημιουργηθεί απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής τόνισε σχετικά με την επίτευξη της συμφωνίας του ΣΕΓΑΣ με τη DHL για τα Μαραθώνιο του 2012: «Μια διοργάνωση με τόσο πολυσήμαντη σπουδαιότητα, όπως ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, φαίνεται ότι αξίζει όχι μόνον την υποστήριξη της Πολιτείας, αλλά και των σημαντικών εταιρειών της χώρας. Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία στη χώρα μας, η αθλητική, πολιτιστική και τουριστική αξία του Αυθεντικού Μαραθωνίου προσελκύει όχι μόνο τη μαζική συμμετοχή όλων των Ελλήνων και ξένων δρομέων και το ενδιαφέρον της κοινωνίας γενικότερα, αλλά και το ενδιαφέρον των εταιρειών με όραμα και προοπτικές στην Ελληνική και διεθνή αγορά. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας η απόφαση της DHL να συμμετάσχει στην κατηγορία των Επίσημων Υποστηρικτών του γεγονότος γιατί είναι μια εταιρεία που με την απαραίτητη τεχνογνωσία συμβάλλει σημαντικά στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας μας, όπως ακριβώς κάνει και ο Μαραθώνιος τα τελευταία χρόνια. Είναι σίγουρο ότι η δυναμική ανάπτυξης του ΚΜΑ θα συνεχιστεί και ως εκ τούτου και άλλες εταιρείες με το κύρος και τη όραμα της DHL σύντομα θα συνενώσουν τις δυνάμεις τους με το ΣΕΓΑΣ και θα γίνουν συνέταιροι στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάδειξη του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών στην κορυφή του κόσμου».

Αντίστοιχα, ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανέφερε: «Ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών έχει σήμερα σημαντικά μεγαλύτερη απήχηση από αυτή που συνοδεύει ένα οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συνεισφορά μας στην επιτυχία της διοργάνωσής του από τη θέση του Επίσημου Υποστηρικτή. Αυτό που κυρίως μας ώθησε στο να εμπλακούμε στη διοργάνωση είναι πως οι αξίες που διέπουν το Μαραθώνιο ταιριάζουν απόλυτα με τις δικές μας: το πάθος, η προσπάθεια, η άμιλλα, η ταχύτητα είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του Μαραθωνίου που και εμείς επιδεικνύουμε στη δουλειά μας καθημερινά»