ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!


 


 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΛΟΓΩ COVID-19

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της διοργάνωσης εδώ. (Τελευταία ενημέρωση 17/10/2022)
Πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες για την είσοδο στην Ελλάδα: https://travel.gov.gr

Τονίζεται ότι, καθώς η επιδημία εξελίσσεται, οι οδηγίες ενδέχεται να τροποποιηθούν.


ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ | ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Ομαδική Εγγραφή αφορά στην εγγραφή τουλάχιστον 10 ατόμων, ανεξαρτήτως του αγώνα δρόμου στον οποίο επιλέγει να συμμετάσχει το κάθε μέλος της ομάδας (Μαραθώνιος Δρόμος / Αγώνας Δρόμου 10χλμ / Αγώνας Δρόμου 5χλμ) και επιπέδου εγγραφής.

Λόγω των περιοριμένων εγγραφών στις ομαδικές εγγραφές, για να προχωρήσετε σε ομαδική εγγραφή θα πρέπει πρώτα να προχωρήσετε σε κράτηση εγγραφών. Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αιτήματος ομαδικής εγγραφής (αριθμός ζητούμενων εγγραφών / ανά αγώνα της διοργάνωσης) μπορείτε να επικοινωνείτε με το αντίστοιχο Τμήμα Ομαδικών Εγγραφών του Μαραθωνίου Αθήνας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα επανέλθουμε άμεσα με τη διαθεσιμότητα μας και οδηγίες για την υποβολή της εγγραφής σας.

Σημειώνεται ότι τα σχετικά αιτήματα για την υποβολή ομαδικής εγγραφής ικανοποιούνται κατόπιν διαθεσιμότητας.

Για την υποβολή ομαδικής εγγραφής πρέπει να χρησιμοποιήσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το αρχείο excel της διοργάνωσης, το οποίο θα σας αποσταλεί μετά την επιβεβαίωση της κράτησης εγγραφής. Στο excel θα πρέπει να συμπληρώνονται όλα τα ζητούμενα στοιχεία για κάθε μέλος της ομάδας. Κατά την υποβολή ομαδικής εγγραφής, είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση και υποβολή των πεδίων που αφορούν στα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας κάθε συμμετέχοντα - μέλους της ομάδας. Το συμπληρωμένο αρχείο θα πρέπει να αποστέλλεται με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Θα πρέπει να γίνει σεβαστό και απολύτως κατανοητό από όλους τους ενδιαφερόμενους ομαδικών εγγραφών ότι για την υποβολή ομαδικής εγγραφής θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά τις οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο το συγκεκριμένο αρχείο (excel) ομαδικής εγγραφής. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος στοιχείων και ομοιομορφία επί των δεδομένων και το αποσταλθέν αρχείο ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψη.


Πριν προχωρήσετε στη διαδικασία εγγραφής, παρακαλείσθε όπως διαβάσετε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, Εγγραφής και Παραλαβής Αριθμού Συμμετοχής, τους οποίους και αποδέχεστε υποβάλλοντας την ομαδική σας εγγραφή. Τέλος, παρακαλείσθε να ενημερωθείτε για την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης.


ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ | ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

1η Προθεσμία Υποβολής Ομαδικών Εγγραφών (Early Bird):  30 Ιουνίου 2022
Για τις ομάδες που έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 το ονοματεπώνυμο των δρομέων τους θα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής (bib number). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους ολοκληρώνουν την διαδικασία εγγραφής μετά την ημερομηνία αυτή.

Τελική Προθεσμία Υποβολής Ομαδικών Εγγραφών (Last Call)*:  30 Αυγούστου 2022

*Σε περίπτωση που το όριο συμμετοχής για ομαδικές εγγραφές συμπληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου, τότε η διαδικασία υποβολής των ομαδικών εγγραφών θα κλείσει αυτόματα.


ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Στο Ενισχυμένο/ Advanced Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνονται:

• Αριθμός Συμμετοχής (bib number) με ενσωματεωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
Τεχνικό T-shirt του αγώνα από την Adidas
Τσάντα διαχείρισης ιματισμού δρομέα
• Μεταφορά Δρομέα στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου (αφορά μόνο τον Μαραθώνιο Δρόμο)
• Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια (σταθμοί υποστήριξης και ιατρικές υπηρεσίες) και μετά τον αγώνα (σταθμός τροδοφοδίας και ιατρικών υπηρεσιών)
• Ασφαλής Διαχείριση Ρουχισμού δρομέα κατά τη διάρκεια του αγώνα
• Ασφάλιση από Ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα από την ERGO
• Μετάλλιο Τερματισμού (παρέχεται αποκλειστικά και μόνο σε δρομείς που τερματίζουν επιτυχώς τον αγώνα)

• Πιστοποιητικό Συμμετοχής με τον χρόνο τερματισμού του δρομέα μέσω του marathonphotos.live (παρέχεται μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων και εφόσον ο δρομέας συμπεριλαμβάνεται σε αυτά)
• Live tracking μέσω της επίσημης εφαρμογής Athens Marathon & Half App
Δωρεάν είσοδος στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας
50% έκπτωση στα εισητήρια της Hellenic Train


Το Πλήρες / Full Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον:

• Σακίδιο πλάτης
Κάρτα μετακινήσεων ΟΑΣΑ
Δωρεάν είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης
• Πετσέτα Προσώπου
• 15% έκπτωση στο Athens Marathon e-shop


* Σημείωση: Δρομείς που διαμένουν σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να υποβάλλουν εγγραφή μόνο στο Πλήρες Επίπεδο Εγγραφής.


ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ | ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τις απλές ομαδικές εγγραφές υπάρχει έκπτωση 5€ / ανά δρομέα. Δείτε παρακάτω την τελική συνδρομή ανά αγώνα & επίπεδο εγγραφής:

  ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
(ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ)
ΠΛΗΡΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
(ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ)
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 40,00€ (εξαντλήθηκε)
95,00€ (εξαντλήθηκε)
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10ΧΛΜ ΟΠΑΠ
30,00€ (εξαντλήθηκε)
85,00€ (εξαντλήθηκε)
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5ΧΛΜ STOIXIMAN
25,00€ (εξαντλήθηκε)
75,00€ (εξαντλήθηκε)

 


ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ
Μαραθώνιος Δρόμος  18 ετών και άνω (γεννημένοι/ες τουλάχιστον 2004)
Αγώνας Δρόμου 10χλμ ΟΠΑΠ
 12 ετών και άνω (γεννημένοι/ες τουλάχιστον 2010)
Αγώνας Δρόμου 5χλμ STOIXIMAN
 12 ετών και άνω (γεννημένοι/ες τουλάχιστον 2010)

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ | ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μετά την ορθή υποβολή του αρχείου excel, η ομάδα μπορεί να καταβάλλει τη συνδρομή συμμετοχής του με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα (σε αυτή την περίπτωση η καταβολή μπορεί να πραγματοποιηθεί πατώντας στο αντίστοιχο link που θα βρείτε στο αρχείο excel)

2) Με κατάθεση/μεταφορά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση (αυτοπροσώπως σε τραπεζικό κατάστημα, ηλεκτρονική μεταφορά, έμβασμα, ATM), θα πρέπει το όνομα/επωνυμία της ομάδας  να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται απαραιτήτως εντός 2 ημερών από την υποβολή της online εγγραφής με email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΕΓΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6727 148161 835
ΙΒΑΝ: GR23 0171 7270 0067 2714 8161 835
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής, γίνεται μία και μόνο καταβολή που αφορά στο σύνολο των μελών της ομάδας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση παραστατικού (γραμματίου είσπραξης), σας ενημερώνουμε πως υπάρχει σχετική δυνατότητα ΜΟΝΟ σε περίπτωση που προχωρήσετε σε κατάθεση.


ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ | ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Ικανοποιούνται αιτήματα για αλλαγές επί των εγγραφών που έχει υποβάλλει μια ομάδα ως προς τα στοιχεία του συμμετέχοντα ή την επιλογή του αγώνα μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2022. Μετά την ημερομηνία αυτή υπάρχει δυνατότητα αλλαγής (στοιχεία συμμετέχοντα ή αγώνα δρόμου) για εγγραφές που έχουν υποβληθεί με χρηματική επιβάρυνση 5€ ανά αλλαγή. Επιπλέον, ο αιτών πρέπει να καλύψει επιπλέον και τυχόν διαφορά στη συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των αγώνων.

Σημειώνουμε πως σε περίπτωση Ομαδικής Εγγραφής το αίτημα αλλαγής θα πρέπει να σταλεί απευθείας από τον Υπεύθυνο της ομάδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τέλος, βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης.

eot banner