Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τροποποιήσετε στοιχεία της εγγραφής σας ή/και να πραγματοποιήσετε αλλαγές επί αυτής θα πρέπει να στείλετε σχετικό αίτημα σε μία από τις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μετά την αποστολή του αιτήματος θα λάβετε σχετική απάντηση με τυχόν οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε.


Στο θέμα του μηνύματος θα πρέπει να αναγράφετε τον αντίστοιχο τίτλο που αντιστοιχεί στην αλλαγή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε βάσει των παρακάτω:

1)  Διόρθωση Βασικών Στοιχείων Δρομέα

Αφορά σε στοιχεία ταυτοποίησης δρομέα (ονοματεπώνυμο, ημερομηνίας γέννησης, εθνικότητα, τηλέφωνα και email επικοινωνίας) και όχι σε αντικατάσταση δρομέα.


2) Διόρθωση/ Προσθήκη Καλύτερης Επίδοσης

Διόρθωση ή προσθήκη καλύτερης επίδοσης είναι εφικτή μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€*. Σημειώνεται ότι, μετά από το κλείσιμο του συστήματος εγγραφών (1 Οκτώβρη), σχετικά αιτήματα γίνονται δεκτά μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων με επίδειξη αποδεικτικού καλύτερης επίδοσης κατά τα τελευταία τρία έτη (2021-2023) και μόνο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στα αντίστοιχα blocks.

Στο μήνυμά σας θα πρέπει να αναγράφεται απαραιτήτως η ακριβής επίδοση (ωω:λλ:δδ), η διοργάνωση και η ημερομηνία που επιτεύχθηκε. Σημειώνεται ότι λαμβάνονται υπόψη μόνο επιδόσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τα τελευταία τρία έτη (2021-2023), σε διοργανώσεις με πιστοποιημένη διαδρομή.
Σημείωση: Για όσους συμμετέχουν στον Μαραθώνιο Δρόμο ΔΕΝ αξιολογούνται άλλοι αγώνες εκτός Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Δρόμου (π.χ. υπεραποστάσεις, αγώνες βουνού, αγώνες 10χλμ ή 5χλμ). Αντίστοιχα για όσους συμμετέχουν στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ ή 5χλμ αξιολογούνται αγώνες Ημιμαραθωνίου Δρόμου και Αγώνες 10χλμ & 5χλμ.

Προσοχή: η  αποστολή του αιτήματος δεν συνεπάγεται την αυτόματη τοποθέτησή σας στο αντίστοιχο block εκκίνησης.  Οι επιδόσεις ελέγχονται και σε περίπτωση που δεν συμβαδίζουν με τις παραπάνω οδηγίες ή παρατηρηθούν ανακρίβειες δεν λαμβάνονται υπόψη.


3) Προσθήκη Σημείωσης για Τοποθέτηση σε ίδιο block εκκίνησης με συναθλητή

Προσθήκη σημείωσης για τοποθέτηση σε ίδιο block εκκίνησης μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον το αίτημα σταλεί έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία σχετικά αιτήματα εξετάζονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων (δείτε Περίπτωση 8).

Στο μήνυμα θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο και ο κωδικός εγγραφής του συναθλητή.

Σημειώνεται πως το αίτημα θα πρέπει να σταλεί απαραιτήτως και από τους δύο δρομείς, σε διαφορετική περίπτωση το αίτημα δεν λαμβάνεται υπόψη κατά την τοποθέτηση σε block εκκίνησης. Τέλος, σημειώνεται πως σε περίπτωση διεκπεραίωσης του αιτήματος οι δρομείς θα τοποθετούνται στο block εκκίνησης που αντιστοιχεί στον πιο αργό δρομέα.

Σε περίπτωση καταγραφής περισσότερων του ενός ατόμου, η παραπάνω διαδικασία θα πρέπει να γίνει από όλους τους ενδιαφερόμενους.

Προσοχή: η αποστολή του αιτήματος δεν συνεπάγεται την διεκπεραίωση αυτού. Τα αιτήματα θα εξετάζονται κατά περίπτωση από τον αγωνιστικό τομέα και θα εκτελούνται μόνο εφόσον θεωρούνται εφικτά.

 

4) Αλλαγή μέγεθος T-shirt

Θα πρέπει να αναφέρετε το μέγεθος που επιθυμείτε να λάβετε. Σημειώνεται ότι αιτήματα για αλλαγή μεγέθους T-shirt γίνονται δεκτά μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

 

5) Αλλαγή Επιπέδου Εγγραφής

Αιτήματα για αλλαγή του Επιπέδου Εγγραφής γίνονται δεκτά μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. Για αναβάθμιση εγγραφής από το Ενισχυμένο στο Πλήρες Επίπεδο Εγγαρφής ο δρομέας θα κληθεί να καλύψει την διαφορά στην συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των επιπέδων. Σε περίπτωση που δρομέας επιθυμεί την αλλαγή επιπέδου από Πλήρες σε Ενισχυμένο, έχει την επιλογή δωρεάς της διαφοράς στη συνδρομή συμμετοχής σε ΜΚΟ που συμμετέχει στο Κοινωνικό Πρόγραμμα Ευθύνης της διοργάνωσης ή την επιλογή επιστροφής της διαφοράς με παρακράτηση 10,00€ για διαχειριστικούς λόγους. 

 

6) Αλλαγή στον Αγώνα Συμμετοχής

Αλλαγή στον αγώνα συμμετοχής ενός δρομέα είναι εφικτή χωρίς χρηματική επιβάρυνση μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου και εφόσον το όριο συμμετοχής του αγώνα δεν έχει συμπληρωθεί. Ο δρομέας θα κληθεί να καλύψει μόνο την διαφορά στην συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των αγώνων.

Σε περίπτωση που δρομέας επιθυμεί την αλλαγή αγώνα με μικρότερη συνδρομή συμμετοχής έχει την επιλογή δωρεάς της διαφοράς στη συνδρομή συμμετοχής σε ΜΚΟ που συμμετέχει στο Κοινωνικό Πρόγραμμα Ευθύνης της διοργάνωσης ή την επιλογή επιστροφής της διαφοράς με παρακράτηση 10,00€ για διαχειριστικούς λόγους. 

Αιτήματα για αλλαγή στον αγώνα συμμετοχής μετά τις 25 Σεπτεμβρίου γίνονται δεκτά μέχρι το κλείσιμο του συστήματος εγγραφών, ωστόσο εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€* ανεξαρτήτως αγώνα. Επιπλέον, ο αιτών πρέπει να καλύψει τυχόν διαφορά στη συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των αγώνων και των επιπέδων εγγραφής. Μετά από το κλείσιμο του συστήματος εγγραφών (1 Οκτώβρη), σχετικά αιτήματα γίνονται δεκτά μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων και μόνο κατόπιν διαθεσιμότητας στον αγώνα.

→ Σε περίπτωση Ομαδικής Εγγραφής το αίτημα αλλαγής θα πρέπει να σταλεί από τον Επικεφαλής της ομάδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  .

 

7) Αλλαγή στο Όνομα Εγγραφής/ Αντικατάσταση Δρομέα

Αλλαγή στο όνομα εγγραφής ενός δρομέα είναι εφικτή χωρίς χρηματική επιβάρυνση μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€*. Σημειώνεται ότι, μετά από το κλείσιμο του συστήματος εγγραφών (1 Οκτώβρη), σχετικά αιτήματα γίνονται δεκτά μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων.

Το αίτημα για αλλαγή ονόματος θα πρέπει να σταλεί από τον Αρχικό δρομέα και να αναγράφει τα στοιχεία του Νέου δρομέα. Αντικαταστάσεις στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε από τον Αρχικό Δρομέα (εφόσον γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία του Νέου Δρομέα) ή από τον Νέο Δρομέα (εφόσον έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραλαβή του υλικού συμμετοχής του Αρχικού Δρομέα) ο οποίος μπορεί να απευθυνθεί στο Γραφείο Διαχείρισης Εγγραφών για την διεκπεραίωση του αιτήματος.

→ Σε περίπτωση Ομαδικής Εγγραφής το αίτημα αλλαγής θα πρέπει να σταλεί από τον Επικεφαλής της ομάδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

8) Αλλαγή στο Block Εκκίνησης

Η αυθαίρετη αλλαγή σε block εκκίνησης από εγγεγραμμένο δρομέα απαγορεύεται και επιφέρει την διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα.

Η αλλαγή του block εκκίνησης είναι εφικτή μόνο με την έγκριση της Οργανωτικής Επιτροπής. Η συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων και εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€*.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που τα όρια του εκάστοτε block εκκίνησης που επιθυμεί να τοποθετηθεί ο δρομέας έχουν συμπληρωθεί, τότε τοποθετείται στο αμέσως επόμενο block με διαθεσιμότητα.

Οι αλλαγές στα block εκκίνησης θα πραγματοποιούνται σε «λογικά πλαίσια» ανάλογα με την καλύτερη επίδοση του δρομέα. Π.χ. δρομέας με καλύτερο χρόνο τερματισμού 40 λεπτά στα 5χλμ απόσταση ΔΕΝ μπορεί να τοποθετηθεί στα πρώτα block εκκίνησης.

Προσοχή: Τα αιτήματα για αλλαγή σε block εκκίνησης θα εξετάζονται κατά περίπτωση και θα πραγματοποιούνται μόνο εφόσον κριθεί εφικτό.9) Ακύρωση Εγγραφής

Αιτήματα ακυρώσεων υποβάλλονται μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου 2023, αποκλειστικά και μόνο μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Στην περίπτωση ακύρωσης εγγραφής εντός του παραπάνω χρονικού ορίου, η συνδρομή συμμετοχής επιστρέφεται στον εγγεγραμμένο δρομέα μετά παρακρατήσεως 10,00€ για διαχειριστικούς λόγους, ανεξαρτήτως αγώνα. Σημειώνεται πως τα ποσά δωρεάς σε ΜΚΟ δεν επιστρέφονται.

Διαβάστε αναλυτικά την Πολιτική Ακυρώσεων εδώ. 


*Η επιπλέον χρηματική επιβάρυνση για τις αλλαγές αυτές εφαρμόζεται για διαχειριστικούς λόγους, καθώς και για να καλυφθεί το κόστος παραγωγής νέων κενών φακέλων αριθμού συμμετοχής που δίνονται στους δρομείς για τις παραπάνω αλλαγές. Η χρηματική επιβάρυνση δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις 1,4 και 5.