Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ (Μαραθώνιος Δρόμος) 2018 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018. 

Οι εγγραφές κλείνουν αυτόματα με τη συμπλήρωση του αντίστοιχου ορίου συμμετοχής ανά αγώνα (Όριο Συμμετοχής στον Μαραθώνιο Δρόμο, συμπεριλαμβανομένου και του Δυναμικού Βαδίσματος: 18.500).

Για τους δρομείς που έχουν εγκαίρως και εγκύρως εγγραφεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018 τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται  ή για όσους τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής τους μετά την ημερομηνία αυτή.

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Τα προσφερόμενα Επίπεδα Εγγραφής για τους κατοίκους Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τα εξής (πατήστε πάνω στο  Επίπεδο που επιλέγετε για να υποβάλλετε την εγγραφή σας στο Μαραθώνιο Δρόμο):

Μαραθώνιος - Ατομική Εγγραφή - Βασικό Επίπεδο Εγγραφής 30,00€ 
Το Βασικό Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνει:
 • Αριθμό Συμμετοχής δρομέα με ενσωματεωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
 • Μεταφορά Δρομέα στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου (Μαραθώνας)
 • Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια (σταθμοί υποστήριξης και ιατρικές υπηρεσίες) αλλά και μετά το τέλος του αγώνα (παροχή νερού, αθλητικών ποτών, χυμών και ιατρικών υπηρεσιών)
 • Ασφαλής Διαχείριση Ρουχισμού δρομέα κατά τη διάρκεια του  αγώνα
 • Ασφάλιση από Ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα από την ERGO
 • Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού
 • Οnline Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων
 • Πιστοποιητικό Συμμετοχής με τον χρόνο τερματισμού του δρομέα (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)
Μαραθώνιος - Ατομική Εγγραφή - Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής 45,00€ 
Το Ενισχυμένο Επίπεδο περιλαμβάνει όλα όσα περιλαμβάνει το Βασικό και επιπλέον:
 • το Επίσημο T-shirt του αγώνα
Μαραθώνιος - Ατομική Εγγραφή - Πλήρες Επίπεδο Εγγραφής 100,00€ 
Το Πλήρες Επίπεδο περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον:
 • Κάρτα δωρεάν μετακινήσεων με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο δίκτυο της Αθήνας για διάστημα 3 ημερών πριν και 2 ημερών μετά τον Αγώνα
 • 50% έκπτωση στα εισιτήρια εισόδου στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

a) Με πιστωτική κάρτα
b) Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΕΓΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0764 7082 614
(ΙΒΑΝ: GR18 0110 0760 0000 0764 7082 614)
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση (αυτοπροσώπως σε τραπεζικό κατάστημα, ηλεκτρονική κατάθεση, έμβασμα, ATM), θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής σας να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα (2 ημέρες μετά την υποβολή της online εγγραφής) με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (Εγγραφές Mαραθωνίου – Fax: 210 9331152, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
c) Με μετρητά στο Λογιστήριο του ΣΕΓΑΣ (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 – 14.00)

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας.

Όλοι οι δρομείς που έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, θα λάβουν email επιβεβαίωσης της εγγραφής τους μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους.

Ενημερωθείτε για την Πολιτική Ακυρώσεων του αγώνα.

Στην περίπτωση offline εγγραφών υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 5 ευρώ ανά αίτηση.


ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η Ομαδική Εγγραφή αφορά στην εγγραφή τουλάχιστον 10 ατόμων είτε στον Μαραθώνιο Δρόμο είτε στο Δυναμικό Βάδισμα. Στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής προσφέρεται έκπτωση 5 ευρώ ανά δρομέα.

Για να υποβάλλετε ομαδική εγγραφή για τουλάχιστον 10 συμμετέχοντες (στο Μαραθώνιο Δρόμο ή/και το Δυναμικό Βάδισμα) θα πρέπει να κατεβάσετε (download) και να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά το παρακάτω αρχείο excel, στο οποίο θα πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα ζητουμενα  στοιχεία για όλα τα μέλη της ομάδας σας, και το οποίο θα πρέπει να αποστείλετε μετά με email στο τμήμα Εγγραφών Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το σχετικό αρχείο excel.

Ομαδικές Εγγραφές είναι δυνατές μόνο στο Μαραθώνιο Δρόμο ή/και το Δυναμικό Βάδισμα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα πρέπει να γίνει σεβαστό και απολύτως κατανοητό από όλους τους ενδιαφερόμενους ομαδικών εγγραφών ότι η υποβολή ομαδικής εγγραφής θα πρέπει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο το παραπάνω αρχείο (excel) υποβολής ομαδικής εγγραφής. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος στοιχείων και ομοιομορφία επί των δεδομένων.

Κατά την υποβολή ομαδικής εγγραφής, υποβάλλονται υποχρεωτικά τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας κάθε συμμετέχοντα, βάση των κανονισμών της διοργάνωσης.