Εκτύπωση


ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2021 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας 2021 έχουν όσοι δρομείς διαθέτουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID 19 ή Πιστοποιητικό Νόσησης με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών.

Αναλυτικές οδηγίες για τις διαδικασίες υγειονομικής προστασίας και τα μέτρα που θα τηρηθούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης της Διοργάνωσης θα αποσταλλούν προς τους δρομείς μετά την εγγραφή τους και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις όπως αυτές διαμορφώνονται από την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα μας και τις διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την χρονική περίοδο πριν τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου 2021.


ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Είσοδος στην Ελλάδα

Πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες για την είσοδο στην Ελλάδα:

Protocol for Arrivals in Greece – https://travel.gov.gr/
Προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα προς περιορισμό της COVID-19 λοίμωξης
Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/ΓΠ.οικ. 46216/2021 – ΦΕΚ 3195/Β/21-7-2021

Τονίζεται ότι, καθώς η επιδημία εξελίσσεται, οι οδηγίες ενδέχεται να τροποποιηθούν.


Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2021. Σε περίπτωση που τα όρια συμμετοχής ανά αγώνα δρόμου συμπληρωθούν νωρίτερα από τις 25 Οκτωβρίου, τότε οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα θα κλείσουν αυτόματα. Το όριο εγγραφών ανά αγώνα θα προσδιοριστεί τις επόμενες ημέρες ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτείας.

Για τους δρομείς που έχουν εγκαίρως και εγκύρως εγγραφεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται  ή για όσους τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής τους μετά την ημερομηνία αυτή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στον αγώνα Μαραθωνίου Δρόμου μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2003)


ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Τα προσφερόμενα Επίπεδα Εγγραφής για τους κατοίκους Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τα εξής (πατήστε πάνω στο  Επίπεδο που επιλέγετε για να υποβάλλετε την εγγραφή σας στο Μαραθώνιο Δρόμο):

Μαραθώνιος - Ατομική Εγγραφή - Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής 45,00€ (ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ)

Το Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνει:

 

Μαραθώνιος - Ατομική Εγγραφή - Πλήρες Επίπεδο Εγγραφής 100,00€ (ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ)

Το Πλήρες Επίπεδο περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον:

Πλαστική Αθλητική Τσάντα (Ταχυδρόμου)
50% έκπτωση στα εισιτήρια εισόδου στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης


ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

a) Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

b) Με κατάθεση/μεταφορά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΕΓΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6727 148161 835
(ΙΒΑΝ: GR23 0171 7270 0067 2714 8161 835)
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση (αυτοπροσώπως σε τραπεζικό κατάστημα, ηλεκτρονική μεταφορά, έμβασμα, ATM), θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής σας να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται απαραιτήτως εντός 2 ημερών από την υποβολή της online εγγραφής με email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας.

Όλοι οι δρομείς που έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, θα λάβουν email επιβεβαίωσης της εγγραφής τους μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους.

Ενημερωθείτε για την Πολιτική Ακυρώσεων του αγώνα.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

registration button gr


ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (30/9/2021): Η διαδικασία υποβολής ομαδικών εγγραφών για την φετινή διοργάνωση έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Η Ομαδική Εγγραφή αφορά στην εγγραφή τουλάχιστον 10 ατόμων ανεξαρτήτως αγώνα δρόμου. Στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής προσφέρεται έκπτωση 5€ ανά δρομέα.Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αιτήματος ομαδικής εγγραφής μπορείτε να επικοινωνείτε με το αντίστοιχο τμήμα Ομαδικών Εγγραφών του Μαραθωνίου Αθήνας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σημειώνεται ότι τα σχετικά αιτήματα για την υποβολή ομαδικής εγγραφής ικανοποιούνται κατόπιν διαθεσιμότητας.