Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟN ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2019 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

Οι εγγραφές κλείνουν αυτόματα με τη συμπλήρωση του αντίστοιχου ορίου συμμετοχής ανά αγώνα (Όριο Συμμετοχής στον Μαραθώνιο Δρόμο, συμπεριλαμβανομένου και του Δυναμικού Βαδίσματος: 20.000).

Για τους δρομείς που έχουν εγκαίρως και εγκύρως εγγραφεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019 τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται  ή για όσους τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής τους μετά την ημερομηνία αυτή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στον αγώνα Μαραθωνίου Δρόμου και Δυναμικού Βαδίσματος μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2001)


ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Τα προσφερόμενα Επίπεδα Εγγραφής για τους κατοίκους Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τα εξής (πατήστε πάνω στο  Επίπεδο που επιλέγετε για να υποβάλλετε την εγγραφή σας στο Δυναμικό Βάδισμα):

Δυναμικό Βάδισμα - Ατομική Εγγραφή - Βασικό Επίπεδο Εγγραφής 30,00€  (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)
Το Βασικό Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνει:
 • Αριθμό Συμμετοχής δρομέα με ενσωματεωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
 • Μεταφορά Δρομέα στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου (Μαραθώνας)
 • Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια (σταθμοί υποστήριξης και ιατρικές υπηρεσίες) αλλά και μετά το τέλος του αγώνα (παροχή νερού, αθλητικών ποτών, χυμών και ιατρικών υπηρεσιών)
 • Ασφαλής Διαχείριση Ρουχισμού δρομέα κατά τη διάρκεια του  αγώνα
 • Ασφάλιση από Ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα από την ERGO
 • Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού
 • Οnline Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων
 • Πιστοποιητικό Συμμετοχής με τον χρόνο τερματισμού του δρομέα (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)
Δυναμικό Βάδισμα - Ατομική Εγγραφή - Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής 45,00€ (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)
Το Ενισχυμένο Επίπεδο περιλαμβάνει όλα όσα περιλαμβάνει το Βασικό και επιπλέον:
 • το Επίσημο T-shirt του αγώνα
Δυναμικό Βάδισμα - Ατομική Εγγραφή - Πλήρες Επίπεδο Εγγραφής 100,00€ (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)
Το Πλήρες Επίπεδο περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον:
 • Πλαστική Αθλητική Τσάντα (Ταχυδρόμου)
 • 50% έκπτωση στα εισιτήρια εισόδου στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
α) Με πιστωτική κάρτα
β) Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΕΓΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0764 7082 614
(ΙΒΑΝ: GR18 0110 0760 0000 0764 7082 614)
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση (αυτοπροσώπως σε τραπεζικό κατάστημα, ηλεκτρονική κατάθεση, έμβασμα, ATM), θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής σας να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται απαραιτήτως εντός 2 ημερών από την υποβολή της online εγγραφής με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (Εγγραφές Mαραθωνίου – Fax: 211 1827689,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
γ) Με μετρητά στο Λογιστήριο του ΣΕΓΑΣ (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 – 14.00)

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας.

Όλοι οι δρομείς που έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, θα λάβουν email επιβεβαίωσης της εγγραφής τους μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους.

Ενημερωθείτε για την Πολιτική Ακυρώσεων του αγώνα.

Στην περίπτωση offline εγγραφών υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 5€ ανά αίτηση.


ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η Ομαδική Εγγραφή αφορά στην εγγραφή τουλάχιστον 10 ατόμων είτε στον Μαραθώνιο Δρόμο είτε στο Δυναμικό Βάδισμα. Στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής προσφέρεται έκπτωση 5€ ανά δρομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αιτήματος ομαδικής εγγραφής μπορείτε να επικοινωνείτε με το αντίστοιχο τμήμα Ομαδικών Εγγραφών του Μαραθωνίου Αθήνας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σημειώνεται ότι τα σχετικά αιτήματα για την υποβολή ομαδικής εγγραφής ικανοποιούνται κατόπιν διαθεσιμότητας.