Η είσοδος στο Κέντρο Εγγραφών θα είναι εφικτή ΜΟΝΟ με επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 ή Πιστοποιητικού Νόσησης με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής και του απαραίτητου υλικού του αγώνα για όλους τους συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (Ταεκβοντό), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.

Οι ώρες και μέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών για το κοινό είναι οι εξής:

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021: 13.00 – 20.00
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021: 10.00 – 20.00

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021: 10.00 – 20.00
Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021: 10.00 – 18.00

* Σημειώνεται ότι αριθμοί συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ θα παραδίδονται μέχρι το Σάββατο 13 Νοεμβρίου το μεσημέρι στη 13.00, δεδομένου ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα εκκίνησης στις 17.00.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ & ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κατά την είσοδο στο Κέντρο Εγγραφών, ο επισκέπτης-δρομέας μπορεί να απευθυνθεί στο Γραφείο Πληροφοριών για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ή γενικότερα στοιχεία για τη διοργάνωση.

Όλοι οι δρομείς που έχουν επιτυχώς εγγραφεί για τον Μαραθώνιο Δρόμο και τους Αγώνες Δρόμου 10χλμ και 5χλμ θα λάβουν, δέκα μέρες περίπου πριν τον αγώνα, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (email), που θα τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους. Ο δρομέας που έχει ήδη λάβει το παραπάνω ηλεκτρονικό μήνυμα (email) κατευθύνεται, σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής του, στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής, από όπου - επιδεικνύοντας αντίγραφο του ηλεκτρονικού αυτού μηνύματος, την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, καθώς και το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης- παραλαμβάνει φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής του (και ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και το υλικό του αγώνα.

Οι δρομείς που για κάποιο λόγο δεν έχουν παραλάβει το ηλεκτρονικό μήνυμα (email) το οποίο τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επί τόπου τη σχετική επιβεβαίωση από το Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών. Στη συνέχεια με το αποδεικτικό αυτό και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, απευθύνονται στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής Αριθμών Συμμετοχής.

Στην περίπτωση που δρομέας αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον υλικό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο, το οποίο θα έχει Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 ή Πιστοποιητικό Νόσησης. Στη περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει, θα πρέπει να έχει μαζί του τα παρακάτω έγγραφα του εγγεγραμμένου δρομέα: α) μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή διαβατηρίου, β) αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής, καθώς και γ) αντίγραφο του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Οι δρομείς των οποίων η εγγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί, ή αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Επίλυσης Προβλημάτων.

Ανάλογα με το επίπεδο εγγραφής που έχει ήδη επιλέξει ο δρομέας, εκτός του φακέλου με τον αριθμό συμμετοχής του και το chip χρονομέτρησης, παραλαμβάνει επίσης:


ΕΝΙΣΧΥΜΕNΟ ΕΠΙΠΕΔΟ: Την πλαστική τσάντα, στην οποία θα βάλει τα ρούχα του πριν την εκκίνηση. Οι δικαιούχοι του Ενισχυμένου Επιπέδου θα παραλάβουν το T-Shirt της διοργάνωσης από τον αντίστοιχο σταθμό που λειτουργεί εντός του Κέντρου Εγγραφών με την επίδειξη του φακέλου που περιέχει τον αριθμό συμμετοχής τους.

ΠΛΗΡΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ: Αθλητική τσάντα με το υλικό του αγώνα, μέσα στην οποία θα βρει και την πλαστική τσάντα στην οποία θα βάλει τα ρούχα του πριν την εκκίνηση. Οι δικαιούχοι του Πλήρους Επιπέδου θα παραλάβουν το T-Shirt της διοργάνωσης από τον αντίστοιχο σταθμό που λειτουργεί εντός του Κέντρου Εγγραφών με την επίδειξη του φακέλου που περιέχει τον αριθμό συμμετοχής τους.