ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Πότε είναι ο «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός»;

Ο «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός» είναι μία ετήσια διοργάνωση που λαμβάνει μέρος κάθε δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου.

Ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου 2019. 


Πόσους Αγώνες έχει η Διοργάνωση;

Το πρόγραμμα του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, περιλαμβάνει 5 Αγώνες στους οποίους μπορείτε να συμμετέχετε (εφόσον πάντα πληρείτε τους ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ):

o Μαραθώνιος Δρόμος 
o Δυναμικό Βάδισμα
o Αγώνας Δρόμου 10χλ
o Αγώνας Δρόμου 5χλμ
o Αγώνας Δρόμου Παιδιών ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή;

Διαβάστε τους Όρους Συμμετοχής στους Αγώνες της διοργάνωσης για να επιβεβαιώσετε ότι πληρείτε τις προϋποθέσεις.

Η Επίσημη Περίοδος Εγγραφών για τον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ, ανοίγει περίπου 6 μήνες πριν τον Αγώνα. Οι εγγραφές κλείνουν αυτόματα όταν το όριο συμμετοχής για τον κάθε αγώνα συμπληρωθεί. Όλες οι εγγραφές υποβάλλονται online.

Μπορείτε να επιλέξετε τον αγώνα και το επίπεδο εγγραφής που προτιμάτε, καθώς και να προχωρήσετε σε online εγγραφή εδώ.


Πώς μπορώ να προχωρήσω στην πληρωμή;

Μπορείτε να καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό για τον αγώνα και το επίπεδο εγγραφής της επιλογής σας, με τους παρακάτω τρόπους:

a) Με πιστωτική κάρτα
b) Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΕΓΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0764 7082 614
(ΙΒΑΝ: GR18 0110 0760 0000 0764 7082 614)
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση, θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής σας να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται απαραιτήτως εντός 2 ημερών από την υποβολή της online εγγραφής με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (Εγγραφές Mαραθωνίου – Fax: 211 1827689,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
c) Με μετρητά στο Λογιστήριο του ΣΕΓΑΣ (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 – 14.00)

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας.

Όλοι οι δρομείς που έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, θα λάβουν email επιβεβαίωσης της εγγραφής τους μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους.

Στην περίπτωση offline εγγραφών υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 5 ευρώ ανά αίτηση.


Ποια είναι η Πολιτική Ακυρώσεων της Διοργάνωσης; 

Ακυρώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν γραπτής αιτήσεως και μόνο μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019. Μετά από αυτή την ημερομηνία, κανένα αίτημα ακύρωσης συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτό. Σε περίπτωση ακύρωσης, το αντίτιμο συμμετοχής επιστρέφεται στον αιτούντα, μετά παρακρατήσεων 10 ευρώ για διαχειριστικούς λόγους. Οι όποιες επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται περίπου ένα μήνα μετά τον αγώνα.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Δεν έχω λάβει το επιβεβαιωτικό μήνυμα για την εγγραφή μου, τι να κάνω;

Τα επιβεβαιωτικά μηνύματα, αποστέλλονται ηλεκτρονικά εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών, από την στιγμή που καταβάλλετε επιτυχώς την αίτηση σας, και προχωρήσετε στην καταβολή του ποσού της συνδρομής συμμετοχής σας σύμφωνα με τις οδηγίες πληρωμής (διαβάστε παραπάνω στο «Πώς μπορώ να προχωρήσω στην Πληρωμή;»)

Μετά από το πέρας των επτά (7) ημερών, και αν ακόμα δεν έχετε λάβει το σχετικό επιβεβαιωτικό email: 

1. Αναζητήστε το στον φάκελο Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας σας, σε περίπτωση που έχει παραληφθεί εκεί
2. Εάν ακόμα δεν το έχετε λάβει, παρακαλώ όπως επιβεβαιώσετε πως έχετε ακολουθήσει ΟΛΕΣ τις οδηγίες για την πληρωμή
3. Εάν προχωρήσατε στην πληρωμή επιτυχώς και ακολουθήσατε τις οδηγίες, και ΔΕΝ το έχετε λάβει, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πώς θα μάθω τον Αριθμό Συμμετοχής μου (bib number);

Όλοι οι δρομείς που έχουν επιτυχώς εγγραφεί για τον Μαραθώνιο Δρόμο και τους Αγώνες Δρόμου 10χλμ και 5χλμ θα λάβουν, δέκα μέρες περίπου πριν τον αγώνα, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (email), που θα τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους. 


Πότε παραλαμβάνω τον Αριθμό και το Πακέτο Συμμετοχής μου;

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχή και του απαραίτητου υλικού για τον αγώα για όλους τους συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γήπεδο Ταεκβοντό), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου. 

Οι ώρες και μέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών για το κοινό είναι οι εξής: 

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019: 13.00 – 20.00 
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019: 10.00 – 20.00
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019: 10.00 – 20.00
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019: 10.00 – 18.00 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.


ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Τι ώρα ξεκινούν και τελειώνουν οι Αγώνες;

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 17.00-18.55

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μαραθώνιος Δρόμος: 09.00-17.40
Δυναμικό Βάδισμα: 09.00-17.40
Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 08.15-10.00
Αγώνας Δρόμου Παιδιών ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 10.20-10.37

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.


Υπάρχει διαδικασία διαχείρισης προσωπικών αντικειμένων και ιματισμού;

Η ειδική πλαστική τσάτα με τα προσωπικά αντικείμενα, για όσους δρομείς το επιθυμούν, πρέπει να παραδοθεί 30 λεπτά πριν από την εκκίνηση του αγώνα στον οποίο συμμετέχουν στους χώρους που έχει ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή.

Μετά τον τερματισμό, η παραλαβή των πλαστικών τσαντών γίνεται με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής και με τη βοήθεια των εθελοντών.


Πώς μπορώ να πάω στην εκκίνηση ;

Η Οργανωτική Επιτροπή προσφέρει Δωρέαν μετακίνηση προς τον Χώρο Εκκίνησης για το Μαραθώνιο Δρόμο & Δυναμικό Βάδισμα, ΜΟΝΟ για τους εγκύρως και εγκαίρως εγγεγραμμένους δρομείς που συμμετέχουν στους αγώνες αυτούς. 

Η (απευθείας και χωρίς ενδιάμεσες στάσεις) μεταφορά γίνεται με λεωφορεία της Οργανωτικής Επιτροπής ταυτόχρονα από πέντε (5) διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας, από τις 5:30πμ έως τις 6:45πμ. Μετά τις 6:45πμ δεν είναι δυνατή η μεταφορά των συμμετεχόντων με μεταφορικά μέσα της Οργανωτικής Επιτροπής.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα σημεία αναχώρησης, θα βρείτε εδώ


Πού είναι ο Τερματισμός;

Όλοι οι Αγώνες της Διοργάνωσης τερματίζουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο). Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εγκατάσταση εδώ.


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Πού μπορώ να βρω τις προσωπικές μου φωτογραφίες από τον αγώνα;

Μπορείτε να βρείτε τις προσωπικές σας φωτογραφίες στο www.marathon-photos.com, μερικές μέρες μετά τον αγώνα.


Πού μπορώ να δω τα Αποτελέσματα μου;

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σας εδώ.