Η
Digital Tracer Electronics ΑΕ, αντιπρόσωπος της Garmin στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Μαραθωνίου της Αθήνας και των υπόλοιπων διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρίας να είναι πάντα κοντά στους δρομείς. Για δεκαετίες, η Garmin πρωτοπορεί στην πλοήγηση με GPS, στις ασύρματες συσκευές και εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες για ανθρώπους που ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Η Garmin εξυπηρετεί πέντε βασικές επιχειρηματικές μονάδες που περιλαμβάνουν τα προϊόντα για το αυτοκίνητο, την αεροπορία, τα αθλήματα, τη ναυσιπλοΐα και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Ο συνεχώς επεκτεινόμενος τομέας αθλητικών προϊόντων της Garmin αναπτύσσει τεχνολογίες που βελτιώνουν και προάγουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.  Είτε οι χρήστες είναι δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές, τριαθλητές είτε ψάχνουν απλά έναν τρόπο για να παραμείνουν δραστήριοι όλη μέρα, υπάρχει ένα προϊόν Garmin που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν ορίσει. 
  

akmi

 

akmi

Η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ Α.Ε., δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών από το 1923, με πλήρη αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών της και βασικές αρχές την φερεγγυότητα και επαγγελματική εντιμότητα. Παρακολουθώντας, διαχρονικά, τις εξελίξεις, ο όμιλος πρωτοπορεί και ηγείται στον κλάδο, με επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, εγκαταστάσεις και τεχνολογία. Η εταιρεία σημειώνει σταθερή ανοδική πορεία με παράλληλη ανάπτυξη στο σημερινό Όμιλο Εταιρειών, καλύπτοντας όλα τα μέρη της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αντιπροσωπεύοντας Διεθνή δίκτυα μεταφορών σε ολόκληρο τον κόσμο , παρέχουμε την δυνατότητα παροχής Θαλάσσιων , Οδικών και Αεροπορικών μεταφορών για εξαγωγές και εισαγωγές εμπορευμάτων , πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Παρέχουμε ολικές λύσεις Logistics από τον τόπο προέλευσης των προϊόντων έως και τον τελικό καταναλωτή, σχετικές με την διεθνή μεταφορά, αποθήκευση, εγχώρια διανομή και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στα state-of-art Logistics Centers του ομίλου. Επίσης η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως αποθήκευση και μεταφορά έργων τέχνης, μεταφορά οικοσκευής και μεταφορά εκθεμάτων από και προς όλο τον κόσμο. H Easy Mail είναι η εταιρία courier της Orphee Beinoglou και εξυπηρετεί αποστολή δεμάτων courier στο εσωτερικό και εξωτερικό.

   

  

H SPEEDEX, µέλος του Οµίλου Εταιρειών Σφακιανάκη, συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια παρουσίας στον χώρο των Ταχυμεταφορών και συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Μέσω του πανελλαδικού δικτύου 200 καταστημάτων και 130 SPEEDEX Corners που διαθέτει, των πλήρως εξοπλισμένων κέντρων διαλογής, του αυτόνομου δικτύου οδικών μεταφορών και της χρήσης αεροπορικών και ακτοπλοϊκών δρομολογίων, η SPEEDEX διακινεί εκατομμύρια αποστολές ετησίως καλύπτοντας καθημερινά τις ανάγκες χιλιάδων επιχειρήσεων, επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών.

Με γνώμονα πάντα την παροχή ολοκληρωμένων και ευέλικτων υπηρεσιών ταχυμεταφοράς και σαφή προσανατολισμό στο μέλλον, η SPEEDEX ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις του e-Commerce, με σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα και τα πιο εξελιγμένα εργαλεία διαχείρισης και παρακολούθησης των αποστολών.

«Πρωτεύον μέλημα όλων μας στη SPEEDEX, είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας αλλά και στους δικούς τους πελάτες ως η πλέον αξιόπιστη ελληνική εταιρεία Ταχυμεταφορών, ικανοποιώντας αλλά και ξεπερνώντας καθημερινά τις προσδοκίες τους. Στόχος μας, η βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών μας -αποστολέων και παραληπτών- μέσω της διαρκούς εξέλιξης και ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, της σύναψης νέων συνεργασιών και της εφαρμογής καινοτόμων λύσεων σε όλα τα στάδια της διακίνησης.»

   

  

 

 

Η ΙΝΑ TV προσφέρει σε 24ωρη βάση υπηρεσίες τηλεοπτικών παραγωγών και αναμετάδοσης, μέσω δορυφόρων και streaming, για κάθε είδους γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, ειδησεογραφικής κάλυψης, επιχειρηματικών και εταιρικών συνεδρίων, κ.α..

Με έδρες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία και Βέλγιο, η INA TV διαθέτει στόλο οχημάτων εξωτερικών μεταδόσεων και παραγωγής με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σε συνδυασμό το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της, καλύπτει εκδηλώσεις πολλαπλών καμερών σε όλο τον κόσμο για μεγάλους διεθνείς ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς, στο υψηλότερο επιθυμητό επίπεδο.