Επίσημος Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ AE), ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας μας, διαθέτει: τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ Sports) και το διεθνές ERT World, υβριδική πλατφόρμα (EΡT Hybrid), πέντε ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας (Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο Πρόγραμμα, Τρίτο Πρόγραμμα, ΕΡΑσπορ, Κosmos), δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Θεσσαλονίκη (102fm, 958fm), 19 Περιφερειακούς Σταθμούς, τη Φωνή της Ελλάδας, ιστότοπο (ert.gr), WEB TV (διαδικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο), περιοδικό free press (Ραδιοτηλεόραση), το μεγαλύτερο ραδιοτηλεοπτικό Αρχείο στην Ελλάδα (archive.ert.gr) και Μουσικά Σύνολα (Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, Χορωδία).

 

Το RunningNews.gr είναι η μεγαλύτερη και πλέον πρωτοπόρα ελληνική ιστοσελίδα για το τρέξιμο. Ανανεώνεται καθημερινά με ειδήσεις, προκηρύξεις, αποτελέσματα και ανακοινώσεις αγώνων, ενδιαφέροντα άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο ενώ παράλληλα, οι εκατοντάδες καθημερινοί επισκέπτες μας επικοινωνούν, μέσω των διαδραστικών δυνατοτήτων της ιστοσελίδας. Θεωρούμε ότι ο Μαραθώνιος Αθήνας μαζί με τις παράλληλες διοργανώσεις των Αγώνων Δρόμου 5χλμ και 10 χλμ, είναι ο καθρέφτης του κοινού μας αφού συγκεντρώνει συμμετοχές κάθε επιπέδου, εμπειρίας και ηλικίας. Πιστεύουμε πως η δυναμική του έχει όλες τις προοπτικές να προωθήσει το άθλημα κάτι που είναι κοινός στόχος όλων εμάς που αγαπάμε το τρέξιμο και τον αθλητισμό γενικότερα.

 

 


Το RUNNER MAGAZINE είναι το πρώτο Ελληνικό περιοδικό για το τρέξιμο το οποίο ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2005 από τον πολυνίκη πρωταθλητή του μαραθωνίου και κάτοχο της πανελλήνιας επίδοσης στην Κλασική Διαδρομή, Νίκο Πολιά. Έχοντας στις τάξεις των συντακτών του κορυφαίους επιστήμονες και αθλητές του χώρου έχει καταξιωθεί στην κοινότητα των δρομέων της χώρας μας για την αξιοπιστία και την ποιότητα των θεμάτων του, αποτελώντας το κύριο μέσο ενημέρωσης καθώς και ένα σημαντικό βοήθημα για την προετοιμασία κάθε δρομέα σε θέματα προπόνησης, διατροφής, υγείας και εξοπλισμού. Το RUNNER κυκλοφορεί κάθε μήνα πανελλαδικά στα περίπτερα και σε επιλεγμένα σημεία ενώ από το 2008  «τρέχει» και ηλεκτρονικά. Έχοντας συμβάλλει σημαντικά τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη του Μαραθώνιου Αθήνας, συνεχίζει την υποστήριξή του ακόμα πιο δυναμικά ως Χορηγός Επικοινωνίας. 

 

 

Από το 2005 το SPORT 24, έχει ήδη κυρίαρχη θέση στην αθλητική ειδησεογραφία και ενημέρωση. Έχοντας ταυτιστεί με την αθλητική ενημέρωση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο, το SPORT 24 συμπεριλαμβάνεται στις καθημερινές αναγνωστικές συνήθειες του κοινού κερδίζοντας καθημερινά νέους, πιστούς φίλους. Στο πλούσιο περιεχόμενό του βρίσκει κανείς multimedia (video, photostories), αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, μετάδοση αγώνων λεπτό προς λεπτό, αφιερώματα και πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων. Πάντα πρωτοπόρος στο χώρο των σύγχρονων τεχνολογιών, το SPORT 24, διαθέτει ήδη στο AppStore αθλητική ενημερωτική εφαρμογή για iPhone και iPod Touch.

 

 

Το GTP αποτελεί την κύρια πηγή τουριστικής πληροφόρησης στην Ελλάδα για τους επαγγελματίες του τουρισμού και όσους επιθυμούν να την επισκεφθούν. Παρέχει υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται από την πλειονότητα της Ελληνικής τουριστικής αγοράς μέσα από κορυφαία έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. O έντυπος οδηγός GTP – Greek Travel Pages, αποτελεί την κορυφαία τουριστική έκδοση από το 1975. Μέσα από τις 500 σελίδες του καλύπτει το σύνολο της Ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Η ηλεκτρονική έκδοσή του, www.gtp.gr, παρουσιάζει πληροφορίες για κάθε τοποθεσία της Ελλάδας, για κάθε επαγγελματία του τουρισμού, μονάδα διανυκτέρευσης, πολιτιστικά και ιστορικά στοιχεία , τρόπους μετάβασης, κλπ., στους επισκέπτες του, που προέρχονται απ’ όλο τον κόσμο. Το ειδησεογραφικό portal GTP Headlines παρουσιάζει τις σημαντικότερες εξελίξεις της τουριστικής βιομηχανίας, μέσω ευρείας κλίμακας δημοσιεύσεων. Το GTP ενημερώνει τους επικεφαλής της τουριστικής βιομηχανίας με το newsletter του και μέσα από μια ισχυρή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα. Το GTP στηρίζει διεθνή τουριστικά γεγονότα, ως χορηγός επικοινωνίας, και συμμετέχει στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.