Η DHL Express Ελλας Α.Ε. στηρίζει τον Μαραθώνιο Αθήνας ως Επίσημος Υποστηρικτής, καθώς οι αρχές της ισότητας, της προσπάθειας και της συμμετοχής που χαρακτηρίζουν τον Μαραθώνιο Αθήνας, διέπουν την εταιρεία και όλες τις δραστηριότητές της τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η DHL Express, πριν από 40 χρόνια, γνώρισε στην Ελληνική αγορά αυτό που σήμερα ονομάζουμε "courier" και παραμένει ο ηγέτης του κλάδου, συνδυάζοντας την παγκόσμα δύναμη και το διεθνές δίκτυο της DHL που ενώνει 220 χώρες και περιοχές, με την εξαιρετική τεχνογνωσία που διαθέτει για την τοπική αγορά. Η DHL παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερους από 3.500 πελάτες της, με εξειδικευμένες ανάγκες ταχυμεταφοράς προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις συγκεκριμένων επιχειρηματικών κλάδων, όπως για παράδειγμα εταιρείες υψηλής τεχνολογίας & τηλεπικοινωνιών, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ναυτιλιακές εταιρείες επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης. Παράλληλα, παραμένει καινοτόμος σε λύσεις που αφορούν στο ραγδαία αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η DHL Express Ελλάδας έχει αναγνωριστεί ως Best Workplace τρεις συνεχόμενες χρονιές, ενώ το 2018 κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στις μεγάλες επιχειρήσεις (250+ εργαζόμενοι) που έλαβαν μέρος στο θεσμό. Η DHL, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς παγκοσμίως και μέλος του Ομίλου Γερμανικών Ταχυδρομείων (Deutsche Post DHL), αποδέχεται την κοινωνική της ευθύνη  χρησιμοποιώντας τη γνώση και την παγκόσμια παρουσία της με σκοπό την θετική συνεισφορά στην κοινωνία και στο περιβάλλον, υποστηρίζοντας την προστασία του κλίματος, τη διαχείριση καταστροφών και την εκπαίδευση.
 


  


Η
Digital Tracer Electronics ΑΕ, αντιπρόσωπος της Garmin στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Μαραθωνίου της Αθήνας και των υπόλοιπων διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρίας να είναι πάντα κοντά στους δρομείς. Για δεκαετίες, η Garmin πρωτοπορεί στην πλοήγηση με GPS, στις ασύρματες συσκευές και εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες για ανθρώπους που ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Η Garmin εξυπηρετεί πέντε βασικές επιχειρηματικές μονάδες που περιλαμβάνουν τα προϊόντα για το αυτοκίνητο, την αεροπορία, τα αθλήματα, τη ναυσιπλοΐα και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Ο συνεχώς επεκτεινόμενος τομέας αθλητικών προϊόντων της Garmin αναπτύσσει τεχνολογίες που βελτιώνουν και προάγουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.  Είτε οι χρήστες είναι δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές, τριαθλητές είτε ψάχνουν απλά έναν τρόπο για να παραμείνουν δραστήριοι όλη μέρα, υπάρχει ένα προϊόν Garmin που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν ορίσει. 

 


Η «Third Wind ΕΠΕ» είναι μια εμπορική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρία που δραστηριοποιείται από τις αρχές του 2006 στο χώρο της αθλητικής διατροφής και ιδιαίτερα σε προϊόντα high-end. Σκοπό έχει να προσφέρει στον έλληνα αθλητή, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, τα απολύτως καλύτερα προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα σήμερα στην παγκόσμια αγορά. Η «Third Wind Ε.Π.Ε.» αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα αμερικάνικα συμπληρώματα των εταιριών “1st Endurance” και “GU Sports”, τα gels της οποίας είναι τα επίσημα ενεργειακά gels του Μαραθωνίου Αθήνας.
Το Hilton Αθηνών δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο. Είναι ένα ορόσημο της Αθήνας. Χτίστηκε το 1963 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2003. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, πολύ κοντά στο Σύνταγμα και στο Κολωνάκι. Διαθέτει 506 δωμάτια με εκπληκτική θέα, 4 εστιατόρια, 2 μπαρ και 23 αίθουσες συνεδρίων με φυσικό φωτισμό, η μεγαλύτερη εκ των οποίων μπορεί να εξυπηρετήσει έως 1300 άτομα. Το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο προσφέρει επίσης Εxecutive Lounge με θέα στην Ακρόπολη, τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και spa.

 

akmi

 

akmi

Η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ Α.Ε., δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών από το 1923, με πλήρη αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών της και βασικές αρχές την φερεγγυότητα και επαγγελματική εντιμότητα. Παρακολουθώντας, διαχρονικά, τις εξελίξεις, ο όμιλος πρωτοπορεί και ηγείται στον κλάδο, με επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, εγκαταστάσεις και τεχνολογία. Η εταιρεία σημειώνει σταθερή ανοδική πορεία με παράλληλη ανάπτυξη στο σημερινό Όμιλο Εταιρειών, καλύπτοντας όλα τα μέρη της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αντιπροσωπεύοντας Διεθνή δίκτυα μεταφορών σε ολόκληρο τον κόσμο , παρέχουμε την δυνατότητα παροχής Θαλάσσιων , Οδικών και Αεροπορικών μεταφορών για εξαγωγές και εισαγωγές εμπορευμάτων , πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Παρέχουμε ολικές λύσεις Logistics από τον τόπο προέλευσης των προϊόντων έως και τον τελικό καταναλωτή, σχετικές με την διεθνή μεταφορά, αποθήκευση, εγχώρια διανομή και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στα state-of-art Logistics Centers του ομίλου. Επίσης η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως αποθήκευση και μεταφορά έργων τέχνης, μεταφορά οικοσκευής και μεταφορά εκθεμάτων από και προς όλο τον κόσμο. H Easy Mail είναι η εταιρία courier της Orphee Beinoglou και εξυπηρετεί αποστολή δεμάτων courier στο εσωτερικό και εξωτερικό.