Μεγάλος Χορηγός ΣΕΓΑΣ - Ονομαστικός Χορηγός Αγώνων 5χλμ & 10χλμ

 Η WIND Ελλάς, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, είναι Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ. Στα 18 χρόνια λειτουργίας της, η WIND καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας. Σήμερα είναι η μόνη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που προσφέρει λύσεις Επικοινωνίας για Όλους, παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας & internet. Το ενιαίο δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της WIND είναι μοναδικό στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε με μία ενιαία αρχιτεκτονική, με κύρια χαρακτηριστικά την ευελιξία, την αξιοπιστία και την απλότητα. «Ένας αγώνας για όλους» είναι το κύριο μήνυμα της WIND, με στόχο να παρακινήσει όλους μας να συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Παράλληλα, η WIND έχει ήδη δημιουργήσει την ομάδα δρομέων WIND Running Team, που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας αλλά και όποιον συμμετέχοντα του Μαραθωνίου Αθήνας επιθυμεί να τρέξει με τα χρώματα της εταιρείας. Η WIND Running Team θα τρέξει για φιλανθρωπικό σκοπό ο οποίος θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο και τα μέλη της θα έχουν πρόσβαση σε ειδικά προνόμια. Περισσότερες πληροφορίες στο www.wind.com.gr & www.facebook.com/windhellas.

 


Μεγάλος Χορηγός ΣΕΓΑΣ

H AEGEAN ξεκίνησε την πορεία την το Μάιο του 1999, επιχειρώντας αρχικά στον Ελλαδικό χώρο. Σήμερα ως η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία της χώρας και μέλος της StarAlliance, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Σε συνέχεια της εξαγοράς της OlympicAir το 2013, ως η μεγαλύτερη ελληνική προσπάθεια που έχει υπάρξει ποτέ στον χώρο των αερομεταφορών, επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού, ενισχύει τον τουρισμό με νέα δρομολόγια και αύξηση θέσεων και καλύπτει όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ευαίσθητη ζώνη της άγονης γραμμής. Παράλληλα συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας.  

Προς αυτήν την κατεύθυνση, το πρόγραμμά της εταιρείας το 2017, περιλαμβάνει ένα δίκτυο 111 προορισμών εξωτερικού και 33 εσωτερικού. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται πλέον από 61 αεροσκάφη, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια AirbusA320ceos.

Mέσα στο 2016 η ΑΕGEANαναδείχθηκε «Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη» σε έρευνα που έγινε σε περισσότερους από 19,2 εκατ. επιβάτες  από τα SkytraxWorldAirlineAwards. Το βραβείο αυτό – που απονέμεται στην εταιρεία για 6η συνεχή φορά και 7η συνολικά από το 2009 έως σήμερα – αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει στους επιβάτες, οι οποίοι την εμπιστεύονται σταθερά και την τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών τους.

Κλείστε το επόμενο σας ταξίδι με την AEGEAN στο www.aegeanair.com


Η ERGO Ασφαλιστική, Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, Ονομαστικός Χορηγός της Marathon Expo και Ονομαστικός Χορηγός του Αγώνα Δρόμου 3χλμ.

Η ERGO Ασφαλιστική, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και δυναμικά το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει. Μέσα από την παροχή και την προσφορά των ασφαλιστικών υπηρεσιών της, προστατεύει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Με την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής το 2016, η ERGO αναδεικνύεται στον μεγαλύτερο Όμιλο Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των δύο εταιριών, κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 228εκ. ευρώ και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. Η ERGO Ασφαλιστική εφαρμόζει στην πράξη τη δέσμευσή της “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες σας με φιλική, ανθρώπινη και ξεκάθαρη φιλοσοφία προσέγγισης.  Ενθαρρύνει τον κάθε ένα από εσάς, σας εμψυχώνει κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και σας στηρίζει σε κάθε σας «προσωπικό Μαραθώνιο», μέχρι το σημείο του τερματισμού. Μέχρι την επίτευξη των στόχων σας. Έμπρακτα, με συνέχεια και συνέπεια.

Έργο σου, να είσαι έτοιμος για τη μεγάλη στιγμή. Έργο μας, να είμαστε εκεί για να σε υποστηρίξουμε.

 
Επίσημος Τηλεοπτικός Φορέας