ΕκτύπωσηΜεγάλος Χορηγός ΣΕΓΑΣ

H AEGEAN, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μέλος της Star Alliance, ξεκινώντας την πορεία την τον Μάιο του 1999 ως και σήμρα, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Σε συνέχεια της εξαγοράς της OlympicAir το 2013, η AEGEAN σήμερα, ως η μεγαλύτερη ελληνική προσπάθεια που έχει υπάρξει ποτέ στον χώρο των αερομεταφορών, επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού, ενισχύει τον τουρισμό με νέα δρομολόγια και αύξηση θέσεων και καλύπτει όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ευαίσθητη ζώνη της άγονης γραμμής. Παράλληλα η εταιρεία συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας.  

Η AEGEAN και η θυγατρική της, Olympic Air, μετέφεραν το 2017 συνολικά 13,2εκ. επιβάτες, ενώ το πρόγραμμά της εταιρείας το 2018, περιλαμβάνει ένα δίκτυο 153 προορισμών σε 44 χώρες. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται από 60 αεροσκάφη. Τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον περιλαμβάνουν την αντικατάσταση σχεδόν ολόκληρου του στόλου με καινούργια αεροσκάφη στο διάστημα 2020-2024 και την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου εξωτερικού.

Η AEGEAN συγκαταλέγεται σταθερά στις πιο πετυχημένες αεροπορικές εταιρείας της Ευρώπης και ψηφίζεται συνεχώς από τους επιβάτες ανάμεσα στις καλύτερες σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση και την άνεσή τους.

Το 2017 η ΑΕGEAΝ βραβεύτηκε για έβδομη συνεχή χρονικά κια όγδοη φορά τα τελευταία 9 χρόνια ως "η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης" από τα Skytrax World Airline Awards. Σημαντική διάκριση αποτέλεσε και η ανάδειξη της AEGEAN στην ένατη θέση στη λίστα με τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο (πλην των ΗΠΑ) του Conde Nast Traveler. Στη ψηφοφορία (που έγινε στο πλαίσιο των 30ων Readers' Choice Awards), συμμετείχαν περισσότεροι από 300.000 ταξιδιώτες και το σχόλιο του Conde Nast Traveler επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "η AEGEAN είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό και τη φιλικότητα του προσωπικού της ενώ σχεδιάζει τα επόμενα χρόνια επέκταση σε νέες αγορές".

Κλείστε το επόμενο σας ταξίδι με την AEGEAN στο www.aegeanair.com


Η ERGO Ασφαλιστική, Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, Ονομαστικός Χορηγός της Marathon Expo και Ονομαστικός Χορηγός του Αγώνα Δρόμου 3χλμ.

Η ERGO Ασφαλιστική, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και δυναμικά το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει. Μέσα από την παροχή και την προσφορά των ασφαλιστικών υπηρεσιών της, προστατεύει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Με την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής το 2016, η ERGO αναδεικνύεται στον μεγαλύτερο Όμιλο Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των δύο εταιριών, κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 228εκ. ευρώ και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. Η ERGO Ασφαλιστική εφαρμόζει στην πράξη τη δέσμευσή της “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω” προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες σας με φιλική, ανθρώπινη και ξεκάθαρη φιλοσοφία προσέγγισης.  Ενθαρρύνει τον κάθε ένα από εσάς, σας εμψυχώνει κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και σας στηρίζει σε κάθε σας «προσωπικό Μαραθώνιο», μέχρι το σημείο του τερματισμού. Μέχρι την επίτευξη των στόχων σας. Έμπρακτα, με συνέχεια και συνέπεια.

Έργο σου, να είσαι έτοιμος για τη μεγάλη στιγμή. Έργο μας, να είμαστε εκεί για να σε υποστηρίξουμε. 


Η adidas, το κορυφαίο αθλητικό brand στον κόσμο, διαμορφώνει και καθορίζει το τρέξιμο παγκοσμίως και αποτελεί τον επίσημο χορηγό αθλητικής ένδυσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Η στήριξη της adidas στις μεγαλύτερες αθλητικές δρομικές διοργανώσεις της χώρας, αποτελεί την φυσική συνέχεια της πολύχρονης και στενής της συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ ως επίσημος χορηγός αθλητικής ένδυσης των Εθνικών Ομάδων Στίβου.

Τα καινοτόμα προϊόντα της adidas υπόσχονται σε όλους τους δρομείς υψηλές αποδόσεις και χιλιόμετρα γεμάτα ενέργεια. Με την τεχνολογία BOOST, η adidas έθεσε ψηλά τον πήχη της κατηγορίας και συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις σε ότι αφορά το τρέξιμο για όσους τολμούν να ακολουθήσουν. Μέσα από συνεργασίες με παγκοσμίου κλάσης αθλητές, influential runners, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που εστιάζουν στο τρέξιμο, η adidas «αντανακλά» τον ταχέως αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων για τους οποίους το τρέξιμο αποτελεί βασικό κομμάτι του τρόπου ζωής τους.

 

 

Επίσημος Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ AE), ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας μας, διαθέτει: τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ Sports) και το διεθνές ERT World, υβριδική πλατφόρμα (EΡT Hybrid), πέντε ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας (Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο Πρόγραμμα, Τρίτο Πρόγραμμα, ΕΡΑσπορ, Κosmos), δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Θεσσαλονίκη (102fm, 958fm), 19 Περιφερειακούς Σταθμούς, τη Φωνή της Ελλάδας, ιστότοπο (ert.gr), WEB TV (διαδικτυακή τηλεόραση και ραδιόφωνο), περιοδικό free press (Ραδιοτηλεόραση), το μεγαλύτερο ραδιοτηλεοπτικό Αρχείο στην Ελλάδα (archive.ert.gr) και Μουσικά Σύνολα (Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, Χορωδία).