Η adidas, το κορυφαίο αθλητικό brand στον κόσμο, διαμορφώνει και καθορίζει το τρέξιμο παγκοσμίως και αποτελεί τον επίσημο χορηγό αθλητικής ένδυσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Η στήριξη της adidas στις μεγαλύτερες αθλητικές δρομικές διοργανώσεις της χώρας, αποτελεί την φυσική συνέχεια της πολύχρονης και στενής της συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ ως επίσημος χορηγός αθλητικής ένδυσης των Εθνικών Ομάδων Στίβου.

Τα καινοτόμα προϊόντα της adidas υπόσχονται σε όλους τους δρομείς υψηλές αποδόσεις και χιλιόμετρα γεμάτα ενέργεια. Με την τεχνολογία BOOST, η adidas έθεσε ψηλά τον πήχη της κατηγορίας και συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις σε ότι αφορά το τρέξιμο για όσους τολμούν να ακολουθήσουν. Μέσα από συνεργασίες με παγκοσμίου κλάσης αθλητές, influential runners, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που εστιάζουν στο τρέξιμο, η adidas «αντανακλά» τον ταχέως αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων για τους οποίους το τρέξιμο αποτελεί βασικό κομμάτι του τρόπου ζωής τους.

 

 

Η Εθνική Τράπεζα, με μια πορεία 176 ετών στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας, ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους ελληνικούς χρηματοοικονομικούς Ομίλους, με παρουσία σε 8 χώρες, απασχολώντας συνολικά 11.700 εργαζόμενους. Με κεντρικό μήνυμα: “Μας ενώνουν χιλιάδες βήματα” η Τράπεζα, ως επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και ονομαστικός χορηγός του Αγώνα Παιδιών, ταυτίζεται με τις αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι” και συμμετέχει για τέταρτη χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με τη δική της ομάδα “i-run”. Περισσότεροι από 700 δρομείς, εργαζόμενοι, φίλοι και συγγενείς τους θα βιώσουν για ακόμη μια χρονιά, την εμπειρία αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού και του πολιτισμού. Περισσότερες πληροφορίες στο www.nbg.gr & στο www.facebook.com/ibanknbg. 

 

 

 

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca – Cola Τρία Έψιλον είναι για 20η συνεχόμενη χρονιά το επίσημο νερό του Μαραθωνίου της Αθήνας, προσφέροντας δροσιά και την απαραίτητη ενυδάτωση στους χιλιάδες δρομείς. Με ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Ελλήνων τα τελευταία 26 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζει μια σειρά αθλητικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων, προσφέροντας σε όλους τους καταναλωτές ό,τι πιο αγνό και φυσικό πηγάζει από τα Αχαϊκά Βουνά. Για ακόμη μια χρονιά «τρέχουμε» μαζί με τους μικρούς και του μεγάλους φίλους των διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ που κάθε χρόνο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με αποκορύφωμα τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Καλή επιτυχία σε όλους!

 

 

Το POWERADE έχει αναπτύξει μια πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ, ως το Επίσημο Αθλητικό Ποτό της Ομοσπονδίας, προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες και την ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το POWERADE, No1 Αθλητικό Ποτό στην Ελλάδα, υποστηρίζει για 10η συνεχή χρονιά τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, καλύπτοντας στο 100% τις αυξημένες ανάγκες των μαραθωνοδρόμων για σωστή ενυδάτωση. Φέτος, όπως τα τελευταία χρόνια, υλοποιεί ακόμα μια δυναμική πρωτοβουλία, δημιουργώντας την Ομάδα POWERADE, προσκαλώντας συναδέλφους και συνεργάτες της Coca-Cola Hellas και Coca-Cola Τρία Έψιλον να τρέξουν όλοι μαζί στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ακολουθώντας ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

 

 

Η Protergia είναι ο Τομέας Ενέργειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW και διαχειρίζεται όλες τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες της εταιρείας που περιλαμβάνουν μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα). Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου με την εμπορική ονομασία Protergia, προσφέροντας ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών για ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες.  Ο εξελιγμένος τρόπος που προσφέρει τα προϊόντα της ανοίγει ένα καινούργιο δρόμο με νέες πιο φωτεινές και θερμικές δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. Το δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας.

 

 


Οι Μπανάνες Chiquita είναι και φέτος το επίσημο φρούτο του Μαραθωνίου Αθήνας. Πλούσια σε κάλιο, φυτικές ίνες και βιταμίνη C & Β6, η κατανάλωσή της στον αθλητισμό, και ειδικά σε αγωνίσματα αντοχής όπως ο Μαραθώνιος Αθήνας, είναι απαραίτητη αφού επαναφέρει άμεσα και υγιεινά την χαμένη ενέργεια του οργανισμού και κατά συνέπεια προσφέρει μια καλή επίδοση αλλά και τη διατήρηση της υγείας των αθλητών. Τα αυστηρά κριτήρια επιλογής, η μοναδική γεύση και η άριστη ποιότητα κάνουν την Chiquita συνώνυμο της λέξης μπανάνα, γιατί ««Chiquita". Όπως λέμε μπανάνα»!