Εκτύπωση

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 | UNIVERSITIES 10KM NIGHT RUN - OPAP

Ώρα εκκίνησης: 17.45


To Universities 10km Night Run - OPAP/ Νυχτερινός Αγώνας 10χλμ Πανεπιστημίων - ΟΠΑΠ, ξεκινάει για πρώτη φορά το 2022 στα πλαίσια της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας, με συμμετοχή Πανεπιστημίων από όλον τον κόσμο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές που διαθέτουν φοιτητική ταυτότητα (πάσο), η οποία θα ζητηθεί για επίδειξη, κατά την παραλαβή του αριθμού τους (Bib Number).


 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο αγώνας έχει σκοπό να ενώσει τους φοιτητές και τις Πανεπιστημιακές σχολές από όλον τον πλανήτη, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά συγχρόνως πολιτιστικά και εκπαιδευτικά με ένα πλούσιο τετραήμερο εκδηλώσεων και δράσεων όπως:

• Συμμετοχή στο επίσημο Συνέδριο (Marathon Talks) με πιστοποιητικό παρακολούθησης
• Δωρεάν είσοδο σε επιλεγμένα Μουσεία της Αττικής
• Προνομιακές εκπτώσεις σε 350 καταστήματα σε όλη την Αθήνα
• Συμμετοχή σε πολιτιστικές δράσεις
• Συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια
• Έκπτωση 20€ στο πρόγραμμα εγγραφών στο ενισχυμένο επίπεδο, με όλα τα προνόμια του
• Σύντομα θα ανακοινωθούν τα Bonus και τα έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες του αγώνα καθώς και στη σχολή με τις πολυπληθέστερες συμμετοχές
• Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα events αποκλειστικά και μόνο για τους συμμετέχοντες σε αυτόν τον αγώνα!

* Παρακαλούμε διαβάστε τις πληροφορίες που ακολουθούν και στο τέλος της σελίδας θα βρείτε τον σύνδεσμο για να εγγραφείτε.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΛΟΓΩ COVID-19

* Σημείωση: Δρομείς που διαμένουν σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να υποβάλλουν εγγραφή μόνο στο Πλήρες Επίπεδο Εγγραφής.


ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΛΗΡΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Universities Night Run - OPAP

15,00€

85,00€

 


ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μετά την υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής ο δρομέας μπορεί να καταβάλλει τη συνδρομή συμμετοχής του με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα (σε αυτή την περίπτωση η καταβολή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αμέσως μετά την καταχώριση της αίτησης),

2) Με κατάθεση/μεταφορά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση (αυτοπροσώπως σε τραπεζικό κατάστημα, ηλεκτρονική μεταφορά, έμβασμα, ATM), θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής σας (π.χ. Μαρία Παπαδοπούλου 700000) να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται απαραιτήτως εντός 2 ημερών από την υποβολή της online εγγραφής με email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΕΓΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6727 148161 835
ΙΒΑΝ: GR23 0171 7270 0067 2714 8161 835
SWIFT-BIC: PIRBGRAA


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Όλοι οι δρομείς που έχουν υποβάλλει επιτυχώς την αίτηση συμμετοχής τους και έχουν καταβάλει τη συνδρομή συμμετοχής τους σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, θα λάβουν email επιβεβαίωσης της εγγραφής τους μέσα σε επτά (7) εργάσιμες ημέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους. Σιγουρευτείτε ότι ελέγχετε πάντα τον Φάκελο Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ

Πριν προχωρήσετε σε εγγραφή, παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, τους οποίους και αποδέχεστε υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής σας. Τέλος, παρακαλείσθε να ενημερωθείτε για την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης πριν την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας.

 

registration button gr