Εκτύπωση

''ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ'' : ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!


Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον και εμπιστοσύνη σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΑΜΑ και με σεβασμό στο έργο σας  και χαρά σας προσκαλούμε για άλλη μια φορά να ενταχθείτε στη δυναμική και αναπτυσσόμενη εθελοντική μας Οικογένεια!

Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ μας βρίσκεται ΕΔΩ.

Σταθερός μας στόχος είναι μαζί να μεγαλώνουμε, μαζί να γιορτάζουμε και μαζί να εξελισσόμαστε! Το 2019 εγκαινιάζει μια νέα περίοδο για τον Μαραθώνιο της Αθήνας έχοντας πάντα ως κινητήρια δύναμη την μεγάλη απήχηση του Μαραθωνίου της Αθήνας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η κάθε συμμετοχή-παρουσία μετράει ξεχωριστά στην διάδοση των αξιών της συναναστροφής, της συνεργασίας και της διαφορετικότητας τα οποία είναι απολύτως αναγκαία στην οικοδόμηση της προσωπικής μας ταυτότητας. Στο Εθελοντικό μας Πρόγραμμα στόχο έχουμε να ανάδειξουμε τον εθελοντισμό σε αναγκαία στάση ζωής: ένα ενεργό τρόπο παρέμβασης στο κοινωνικό γίγνεσθαι αντιπροσωπεύοντας την ελπίδα για σημαντικές αλλαγές γύρω μας αλλά και ως μόνη λύση στο πρόβλημα της διάσπασης, ατομικισμού και εσωστρέφειας.


Είμαστε ΟΜΑΔΑ που στηρίζεται στις καλές μας προθέσεις, στην συνέπεια, στο σεβασμό, ανοιχτοί σε νέες ιδέες, αναγνωρίζουμε όσα καταφέρνουμε και μαθαίνουμε από τα λάθη μας ως σύγχρονοι ήρωες της καθημερινότητας!


Όλοι γεννιόμαστε πλούσιοι διότι η μόνη μας αληθινή περιουσία είναι ο χρόνος που μας αναλογεί στη γη και πως τον διαθέτουμε. Σ'αυτό το πλαίσιο, ας μάθουμε ο ένας από τον άλλο και να δημιουργήσουμε νέες αξίες όπως είναι η αμοιβαιότητα, η κοινωνική αλληλεγγύη και η ενίσχυση της συλλογικής συνείδησης.


ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ:


Ο Αγώνας Δρόμου 10χλμ μεταφέρεται πλέον στο απόγευμα του Σαββάτου (δηλ. την προηγούμενη του Μαραθωνίου, στις 9 Νοεμβρίου 2019), δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον ΣΕΓΑΣ να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό το όριο των εγγραφών για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ. και να ικανοποιήσει τη μεγάλη ανάγκη για τη συμμετοχή της πλειοψηφίας του πιο μυημένου κομματιού της δρομικής κοινότητας της χώρας μας.


Ο Μαραθώνιος Δρόμος στην αυθεντική διαδρομή θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, με μία μικρή προς το παρόν αύξηση των ορίων του στις 20.000 δρομείς. Την ίδια μέρα, θα διεξαχθεί και ένας μεγάλος ενιαίος Αγώνας Δρόμου 5χλμ το πρωί μόνο, με περιθώριο εγγραφών υπερδιπλάσιο των τελευταίων χρόνων.

 

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού, στο τηλέφωνο: 2111877722 (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-16.00), ή μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ν'ακολουθείτε τη σελίδα μας στο fb. 

 

Find our page on Facebook!