Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της διοργάνωσης «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ.Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» (ΑΜΑ) δημιουργήθηκε με σκοπό την υποστήριξη των δρομέων. Με τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους δρομείς σε όλη τη διοργάνωση, από την προσέλευσή τους στο Κέντρο Εγγραφών, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τους από την εκκίνηση έως τον τερματισμό ώστε να ενισχύσει τη δύσκολη προσπάθειά τους για την επίτευξη του στόχου τους και μέχρι την αναχώρησή τους από τη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΑΜΑ συγκεντρώνει, εκπαιδεύει και συντονίζει όλους τους εθελοντές, είτε αυτοί συμμετέχουν ατομικώς είτε ως μέλη σε ομάδα/σύλλογο.

Με τη συμμετοχή του, ο κάθε εθελοντής γίνεται κομμάτι της πολυετούς Ιστορίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου και συνδέει το όνομά του με τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση δρομικών αγωνισμάτων που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα σε ετήσια βάση.

Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε τον αριθμό των εθελοντών να μεγαλώνει κάθε χρόνο και να συνδράμει ο κάθε ένας με τον καλύτερο τρόπο στη διάδοση του εθελοντισμού τόσο στη γενιά του όσο και στις επόμενες γενιές. Σχολεία, σύλλογοι, πρόσκοποι και λοιπές ομάδες συμμετέχουν κάθε χρόνο και ζουν μοναδικές στιγμές χαράς, προσφοράς και δημιουργίας. 

Ρωτήσαμε τους εθελοντές του ΑΜΑ γιατί συμμετέχουν κάθε χρόνο στη διοργάνωση... 

Ακολουθήστε μας στο Viber!

Βρείτε τη σελίδα μας στο Facebook!

«Συμμετέχω ως εθελοντής / εθελόντρια στον ΑΜΑ επειδή…

 … μου αρέσει να προσφέρω, με οποιοδήποτε τρόπο»

… κάθε φορά αποκτώ καινούριες εμπειρίες και γνώσεις

… ζω μοναδικές στιγμές στον ΑΜΑ!»

… θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου δημιουργικά!»

… γίνομαι κομμάτι της ιστορίας του κάθε Αγώνα

… είμαι άνθρωπος και αγαπώ τους ανθρώπους»

… είναι κάτι διαφορετικό

… θέλω ένα νέο και καλύτερο κόσμο και ένα νέο και καλύτερο άνθρωπο!»

... δε θα ξεχάσω ποτέ ένα δρομέα που μου είπε “Hello again!!!” »