Εκτύπωση

Καλώς ήρθατε στον 37ο ''Μαραθώνιο Αθήνας. Ο Αυθεντικός''

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για το ενδιαφέρον σας για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού μας. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή σας και σας προσκαλούμε να γράψετε τη δική σας ιστορία ως εθελοντές του Μαραθωνίου της Αθήνας. Η επιτυχία είναι ΟΜΑΔΙΚΗ υπόθεση.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Μαραθωνίου Αθηνών. Ο Αυθεντικός "(AMA) έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίξει όλους τους δρομείς και τους επισκέπτες. Με την πάροδο του χρόνου, έχει εξελιχθεί σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλους τους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως και στις παράλληλες δραστηριότητες κατά την περίοδο προετοιμασίας.

Ένα λεπτό (1 ') του χρόνου σας είναι το μόνο που χρειάζεται για να εγγραφείτε και να γίνετε μέρος της συνεχώς εξελισσόμενης και εκτεταμένης οικογένειας εθελοντών μας.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού εκπαιδεύει, υποστηρίζει και συντονίζει όλους τους εθελοντές, είτε συμμετέχουν μεμονωμένα είτε ως μέλη ομάδας/ συλλόγου με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινότητας και την ενίσχυση των συνεργιών που αποσκοπούν στη συνολική κοινωνική μας βιωσιμότητα.

Όταν εγγραφείτε για εθελοντισμό μαζί μας, σας ζητάμε να τηρήσετε αυτά τα πρότυπα συμπεριφοράς:

>Συμπεριφερθείτε ως φιλικός, υπεύθυνος, ενημερωμένος και σεβαστός εκπρόσωπος της ομάδας εθελοντών AMA.

>Αντιμετωπίστε όλους με σεβασμό και ευγένεια.

>Αποφύγετε τις δημόσιες επικρίσεις των συμμετεχόντων και άλλων εθελοντών.

>Αποφύγετε τη χρήση προσβλητικών, παρενοχλητικών ή άλλως προσβλητικών γλωσσών κατά τη διάρκεια του εθελοντισμού, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιεύσεων κοινωνικού περιεχομένου οποιουδήποτε είδους.

>Η χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ και καπνού απαγορεύεται σε όλα τα γεγονότα του AMA.

>Να είστε ακριβείς & να ακολουθείτε τις οδηγίες του ομαδάρχη σας.

 

Μη διστάσετε να διαδώσετε το ηχηρό μήνυμα για κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά και παρακαλούμε να προωθήσετε την Αίτηση σε φίλους που μπορεί να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα μας.

Find our page on Facebook!